Enganxen passejant per Madrid a Albert Rivera i Malú

La parella va caminar per un dels barris més famosos de Madrid amb un 'look' molt discret i pràcticament iguals: texans i camiseta bàsica grisa
Leer en español
La parella ha sigut vista passejant per Madrid | València Diari

 

Justet quan més força pareixia que agarraven els rumors de la ruptura entre Albert Rivera i Malú, la revista 'Diez Minutos' ha publicat unes imàtgens que mostren tot el contrari. La parella va estar passejant el passat cap de setmana pel barri madrileny de Las Letras i va ser fotografiada en un ambient distés i relaxat.

 

D'eixa manera s'apaguen els rumors que va fer públics el programa de Telecinco 'Socialité', que apuntaven al fet de la fi de la relació a causa d'una discussió. No obstant això, pareix que la calma ha tornat a refer l'amor del polític i la cantant o, com a mínim, han volgut tornar a donar-se un vot de confiança.

 

La possible raó de la seua crisi

Rivera i Malú van caminar per un dels barris més famosos de Madrid amb un 'look' molt discret i pràcticament vestits iguals: vaquers i camiseta bàsica grisa. Un dels aspectes que més ha cridat l'atenció ha sigut la cara totalment desmaquillada de Malú, ja que, fins i tot, costava identificar-la en un primer moment.

 

Siga com siga, la veritat és que eixes fotografies deixen una porta oberta a la continuació d'una de les relacions de l'any. Un dels principals motius que provocarien alguna discussió entre la parella seria l'excessiu secretisme amb què porta Rivera la relació. Possiblement per la seua condició de polític i amb l'objectiu d'afectar el menys possible a la seua vida professional, l'entorn del líder de Ciutadans no estaria massa d'acord en fer pública la relació.

 

No pensa el mateix Malú, que expliquen que començaria a estar farta d'haver d'amagar-se del seu amor. No obstant això, és cert que des que 'El Programa de Ana Rosa' va publicar una imatge dels dos junts, pareix que la parella es mostra més tranquil·la en públic sense tantes pressions i pors sobre què diran. Després de les imàtgens del passat cap de setmana, només quedar esperar la confirmació oficial i el primer acte públic junts.

 

També pots llegir...

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

Comentaris