EN DIRECTE

📸⛈ FOTOS I VÍDEOS TEMPORAL CV: Seguix les últimes hores de la borrasca 'Glòria' minut a minut

URGENT

⚫ ⛈ 4a víctima mortal pel temporal en Alcoi

Rivera, a Ana Rosa: «Que si sóc feliç amb Malú? Jutja-ho tu mateixa»

«Vos agraïsc com ho heu tractat, és l'únic que puc dir», va dir Rivera en ser preguntat per la seua relació amb Malú en 'El Programa de Ana Rosa'.
Albert Rivera va trencar el seu silenci sobre la relació amb Malú | Telecinco

 

Albert Rivera va trencar per fi el seu silenci sobre la relació que manté amb la cantant Malú. Entrevistat en 'El Programa de Ana Rosa', el líder de Ciudadanos va fer referència a les fotografies en exclusiva que el propi programa havia publicat i va llançar un missatge curt però plenament entendible: «Somric, somric...». 

 

Sobre la qüestió, Rivera es va desfer en elògis cap al tractament que havia rebut el cas assegurant: «Moltes gràcies per com ho heu tractat, vos ho he de dir. Que si sóc feliç? Jutja-ho tu mateixa»

 

Una foto molt valuosa

Des de que van eixir a la llum els rumors sobre la possible relació sentimental entre la cantant i el líder de Ciudadanos, són molts els fotògrafs que han seguit a la parella buscant la imatge que confirmara esta relació.

 

Tot i això, ha sigut impossible vore junts a la parella. I justament este dilluns, va ser ‘El programa de Ana Rosa’ qui va donar la gran exclusiva i va mostrar la primera fotografia de Malú i Albert Rivera, després de huit mesos de relació.

 

Les primeres imàtgens de Malú i Albert Rivera | TELECINCO

 

Qui va conseguir la fotografia de la cantant i el polític junts no va ser un ‘paparazzi’ sinó Patricia López Aguado, una de les reporteres del programa i becària de Mediaset fins fa pocs mesos.

 

La pròpia Patricia va explicar durant el programa que va vore a la parella en un centre comercial, en el qual ella estava passant la vesprada amb sa mare: «Ella li tocava la cara amb molta delicadesa. Estaven demanant assessorament a les dependentes tot el temps».

 

Però el més sorprenent d’esta història és que la jove va decidir no negociar la venda de les imàtgens que va capturar, sinó cedir-les a la productora de forma totalment gratuïta. D’esta forma, Patricia volia agrair a Mediaset el bon tracte que havia rebut durant el seu període de pràctiques. Un gran regal tenint en compte que segons diversos experts, les fotografies podrien estar valorades en 50.000 euros.

 

Patricia, de becària a reportera

La jove Patricia va iniciar la carrera de Publicitat i relacions Públiques en l’Escola de Negocis i Centre Universitari (ESIC), i després d’acabar el grau, va fer pràctiques en Mediaset, faena per la qual guanyava 300 euros al mes. Més avant, la jove es convertia en reportera de ‘El programa de Ana Rosa’.

 

Patricia López, de becària a reportera d''El programa de Ana Rosa' | INSTAGRAM

 

És una xica molt implicada en la seua formació professional, i després d’este acte de generositat, la periodista, de només 24 anys, ha vist com la seua fama s’ha disparat, sobretot pel fet de regalar-li la imatge a la productora, quan podia haver guanyat fins a 50.000 euros.

 

També et pot interessar...

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!