Tamara Gorro crema les xarxes amb un nu integral en la platja

La 'influencer' està disfrutant d'unes vacacions amb el seu marit en l'illa agrega de Míkonos
Tamara Gorro, en un dels seus posats | INSTAGRAM

 

Tamara Gorro està disfrutant d'unes vacacions paradisíaques en l’illa grega de Míkonos amb el seu home, el futbolista Ezequiel Garay, i no s’ha pogut resistir a compartir una fotografia que ha deixat tots els seus seguidors amb la boca oberta. 

Com és habitual en ella, Tamara Gorro acostuma a compartir amb la seua ‘família virtual’, tant les instantànies del seu dia a dia com les fotografies dels seus viatges i moments més especials. Esta volta, ha volgut sorprendre amb un nu integral, una fotografia on apareixia arrebossada amb arena de platja i en la que conseguia tapar-se les mamelles amb el braç. Amb el títol de ‘La croquegorro’, la ‘influencer’ deixava tots els seus seguidors admirats:

  

Entre els seus seguidors, alguns personatges famosos com Nagore Robles o Irene Rosales s’han sorprés gratament amb la fotografia i han volgut felicitar-la per publicar una imatge tan espectacular: «Quin títol més lleig per una fotografia tan bonica! Estàs espectacular Tamara!» li escrivia Nagore.

Per la seua part, el seu home, el futbolista del Valencia Club de Fútbol Ezequiel Garay també s’apunta a la tradició de Tamara de posar per a les seues fotografies i, la veritat, és que això de fer de model i ‘influencer’ pareix que li està agradant, ja que en estos últims dies, la parella ha omplit els seus respectius Instagrams d’imàtgens seues en paisatges idíl·lics, platges paradisíaques i postals amb encant.

 

També et pot interessar...

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Imanol Arias i Ana Duato, en la corda fluixa" "ATENCIÓ: Nico, el xiquet de 6 mesos que necessita ajuda urgent per a sobreviure"