Albert Rivera i Malú haurien tallat, segons Socialité

Segons María Patiño, a Malú no li hauria agradat com Rivera ha estat gestionant la seua relació, ja que ella volia «més naturalitat»
Malú hauria optat per trencar la seua relació amb Albert Rivera només mesos després que isquera a la llum l'afer  | Cedida

 

Hores més que baixes per a Albert Rivera. Al líder de Ciutadans se li acumulen les males notícies tant a nivell professional —després de la dimissió de tres hòmens forts del partit en menys de dos setmanes— com emocional. I és que, hi ha una notícia que s'ha conegut recentment que no ha deixat a ningú indiferent: Rivera i Malú podrien haver renyit. 

 

Segons 'Socialité', la parella va optar per deixar-ho oficialment el passat dimecres. «Van deixar-ho el passat dimecres i no s'han vist fins fa dos dies, confirmat per l'entorn polític de Rivera», segons arreplega 'En Blau' d'unes paraules pronunciades per María Patiño en Telecinco.

 

Però tot pareix que va a més, ja que la presentadora arriba a assegurar: «El polític ha donat prioritat a la seua carrera. A Malú no li hauria agradat com Rivera ha estat gestionant la relació, ella volia més naturalitat». 

 

«Han deixat la relació d'amor, no la d'amistat»

És, finalment, la lapidària declaració de Patiño per donar a entendre que Malú i Rivera han apostat per l'alternativa més dràstica de totes les possibles. Ara, per tant, tot pareix indicar que Malú hauria dinamitat la relació en vore les múltiples reticències de Rivera a fer públic el seu afer, ja que mai se'ls ha pogut vore junts en cap acte. Des de Telecinco, de fet, asseguren de manera taxativa que hauria sigut Malú qui hauria pres la decisió de tallar. 

 

També pots llegir...

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!