EN DIRECTE

📸⛈ FOTOS I VÍDEOS TEMPORAL CV: Seguix les últimes hores de la borrasca 'Glòria' minut a minut

URGENT

⚫ ⛈ 4a víctima mortal pel temporal, en Alcoi

L'ultimàtum de Malú a Rivera per a que fera pública la seua relació

Ciutadans havia recomanat a la parella mantindre's en secret, com a mínim, fins a després de les eleccions
Malú i Rivera junts | HOLA!

 

Des que han eixit a la llum les primeres imàtgens de la parella del moment, continuen corrent encara amb més força tota classe de rumors sobre la història d'amor entre Malú i Albert Rivera. Tot i que la primera de les instantànies va eixir d'imprevist de la mà d'una 'becària' d'Ana Rosa, s'especula que la famosa cantant hauria donat un ultimàtum al líder de Ciutadans exigint-li que feren pública la seua relació.

 

Segons avança Juan Luis Galiacho, director d''El cierre digital', la formació taronja hauria recomanat a la parella mantindre's en secret, desaconsellant a Rivera presentar a Malú com la 'primera dama' de Ciutadans, com a mínim, fins a passades les eleccions, després de sotmetre l'assumpte a sondejos interns«El fort caràcter de Malú i la imatge de dona distant i hermètica no ajudava», assegura la publicació 'Rumore', corroborant la informació. 

 

Cansada d'amagar-se

Malú s'hauria fartat de la incomoditat de la situació i, passades les eleccions, hauria plantat cara al polític, farta d'amagar-se. Segons el mitjà citat, la cantant li hauria dit que «o seguien avant amb tot i li donava el seu lloc, o s'acabava».

 

La publicació de les primeres imàtgens de la parella significarà un abans i un després en la relació. Deixaran de vore's només en festes privades o en casa d'amics per a evitar a la premsa i viuran el seu amor en públic, deixant que fluïsca de manera natural, cosa que segurament alliberarà d'una gran tensió a la cantant. 

 

 

També et pot interessar...

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!