Primeres imàtgens de Rivera i Malú junts

Telecinco s'ha encarregat de difondre la foto que confirma la relació.
La imatge s'ha avançat, després de què Pilar Eyre apuntara al mes de novembre com a possible moment per a vore a la parella  | Twitter | @telecincoes

 

Arriba finalment la imatge que tot el món esperava: Albert Rivera i Malú junts, confirmant la seua relació de parella, sobre la qual s'ha especulat des de fa mesos. 'El Programa de Ana Rosa' de Telecinco s'ha encarregat de difondre la foto en directe, cap a les 12.00 hores del migdia d'este dilluns.

 

Fa només cinc dies, Pilar Eyre parlava en la seua columna de 'Lecturas' del moment en què finalment es podria vore el líder de Ciudadanos amb la famosa cantant. Apuntava a la boda de Manuel Valls i Susana Gallardo, que tindrà lloc en el mes de setembre, com a possible esdeveniment on la parella es podria deixar vore. Però el moment s'ha avançat i hui tenim ja la primera imatge dels dos junts. 

 

L’actuació que Malú havia de realitzar en Sitges era també un lloc perfecte per a poder vore a la parella unida però, finalment, el concert es va cancel·lar per problemes de salut de la cantant. Recentment va informar als seus seguidors que es veia obligada a cancel·lar tots els concerts de la seua gira perquè haurà de ser operada d’un trencament de lligaments en el turmell.

 

També et pot interessar...

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!