Kiko Rivera defén a sa mare dels atacs de Bárbara Rey: «Millor calladeta»

El fill de la 'tonadillera' li va llançar un missatge a la vedette a través de les xarxes socials.
Kiko Rivera defén a sa mare de les crítiques de Bárbara Rey | València Diari

 

Kiko Rivera va ser el gran absent del plató de ‘Supervivientes’ durant la passada gala, però açò no li va impedir defendre a sa mare des de les xarxes de les crítiques que la vedette Bárbara Rey va proferir contra Isabel Pantoja.

 

Molts estan criticant la participació en el concurs de la cantant Isabel Pantoja per ser una concursant plana que es dedica a aguantar setmana darrere setmana sense oferir molts moments en la convivència. De moment, la 'tonadillera' seguix sense ser expulsada per l’audiència, prova del seguiment que té entre els espectadors del programa. Però la vedette pareix que té en el punt de mira a la cantant, i més després de què revelara que la seua participació en el concurs va ser anul·lada per a què entrara Isabel Pantoja.

 

Des d’aquell moment, la vedette no la soporta i critica qualsevol cosa que faça. En esta última gala, Bárbara Rey va carregar durament contra la cantant per les seues contínues queixes: «Ella si se salva, és roín. Si no li netegen el peix, és roín. Si no li llaven el fons de la paella, és roín. És protestar per tot».

 

Davant d'esta situació, la filla de la Pantoja, Chabelita, que es trobava en el plató, no va dir ni mu per a defendre a sa mare, mentres que Aneth, l’exconcursant d’Hondures, va ser l'única que va eixir en defensa de la ‘tonadillera’.

 

Bárbara Rey carrega contra Isabel Pantoja | TELECINCO

 

Kiko Rivera, que no estava present en el plató però segur que no es va perdre ni un detall de tot el que allí s’estava dient, va decidir defendre a sa mare dels atacs de la vedette a través de les xarxes socials, amb unes paraules que van sonar a advertència per a Bárbara Rey: «Açò que diu esta senyora? La Bàrbara esta... De veritat, millor que es quede vosté calladeta. Vosté està millor calladeta». 

 

Vist el missatge del DJ, no pareix que entre els dos vaja a haver una bona relació la pròxima vegada que coincidisquen en el plató de Telecinco, sinó que, probablement, salten xispes de la tensió acumulada.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!