L'Hospital de Castelló activa el 'Codi Parada' al defallir una persona en l'accés de consultes externes

L'objectiu és elevar l'índex de supervivència davant parades cardiorespiratòries
El centre compta amb equips de desfibril·lació semiautomàtica (DESA) | València Diari

Esta setmana, l'Hospital General Universitari de Castelló ha tingut un cas de parada cardiorespiratòria en les consultes externes. Amb l'activació del 'Codi Parada' i la ràpida actuació del personal sanitari s'ha conseguit estabilitzar al pacient.

Segons informa 'Mediterr√°neo', els Servicis de Medicina Intensiva ha practicat amb √®xit la reanimaci√≥ cardiopulmonar. I √©s que este hospital es troba dins del projecte 'Hospital Cardioprotegit', amb un programa de formaci√≥ sobre maniobres RCP. L'objectiu √©s elevar l'√≠ndex de superviv√®ncia davant parades cardiorespirat√≤ries.

Gr√†cies al treball dels professionals s'han conseguit recuperar les constants vitals de la v√≠ctima, encara que ha hagut de ser ingressada en l'UCI. L'actuaci√≥ d'un sanitari de manera immediata despr√©s d'una parada cardiorespirat√≤ria √©s crucial. 

A dem√©s del projecte 'Hospital Cardioprotegit', el centre compta amb equips de desfibril¬∑laci√≥ semiautom√†tica (DESA) en tots els accessos i personal instru√Įt per al seu √ļs.

📸 L'actualitat valenciana en im√†tgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que far√†? Seguix-nos en Instagram!

"ATENCI√ď: La √ļltima xifra de contagis en Espanya" "La forma en la que els Reis Mags arribaran a Vila-real"