NETFLIX et deixarà continuar compartint la teua contrasenya?

Actualment, la plataforma està provant un sistema que impedeix usar el compte d'una persona amb la qual no convisques

Fa uns dies, saltava una notícia que va revolucionar als milions d'usuaris de Netflix a tot el món: la plataforma deixarà de permetre que es compartisquen les contrasenyes entre diverses persones (actualment, es permeten fins a cinc perfils en el mateix compte depenent de la tarifa seleccionada).

Una limitació que posa fi a una de les pràctiques més esteses pels abonats de tot el planeta. No obstant això, des de la companyia asseguren que estan treballant i analitzant la manera de fer-ho d'una forma en la qual el consumidor “no senta que estem canviant les tornes”, assegura Reed Hastings, CEO de la companyia que, a més, afig que estan valorant diverses alternatives que s'ajusten a l'experiència dels espectadors. “Ells han de veure que el que proposem té sentit”.


Encara que asseguren que es tracta d'una mesura per a garantir una major seguretat, la veritat és que tot sembla indicar que és més una estratègia per a guanyar subscriptors, ja que la xifra en els últims mesos ha sigut inferior als pronòstics que s'havien marcat.


Ara està per veure com es durà a terme la prohibició a nivell tècnic. Actualment, Netflix està provant un sistema que impedeix usar el compte d'una persona amb la qual no convisques. Diversos usuaris han rebut el següent missatge, que han compartit a través de les seues xarxes socials: “Si no vius amb el propietari d'este compte, necessites el teu propi compte per a continuar veient”.

De fet, es podria arribar a sol·licitar un codi de verificació per a poder continuar veient els continguts de la plataforma. No obstant això, esta opció té un problema: seria necessari comptar amb la ubicació del dispositiu en qüestió, per al que s'hauria de sol·licitar un permís al client.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"La quimioteràpia serà història per a curar el càncer de mama" "La recomanació sobre l'ús de les mascaretes que tot el món esperava"