Ortega Cano explica per què no va anar a la final de 'Supervivientes'

Ha donat totes les explicacions en 'Sálvame'
Ortega Cano ha dado las razones por las que no estuvo en la final de 'Supervivientes' | Telecinco

La final de 'Supervivientes' va estar marcada per molts aspectes diferents i curiosos. A banda del triomf de Jorge amb un alt percentatge de vots a favor i el mal perdre que va tindre Hugo Sierra quan van anunciar que quedava en quarta posició, hi va haver una absència que es va notar molt, tant pel públic com per Ana María Aldon.

José Ortega Cano no va assistir a la final del concurs a on havia participat la seua dona durant els últims tres mesos, i va fer saltar els rumors d'un possible distanciament. No obstant això, res més lluny de la realitat. Un problema de salut va ser el que va impedir que el torer anara a l'última gala. I d'eixa manera ho ha donat a conéixer ell mateix en una entrevista que ha concedit, a través d'una videoconferència, en 'Sálvame'.

Es va passar el dijous en tractament

En concret, el mestre ha explicat que ell patix «de sintrom, que em puja, baixa ... Es va posar molt alt, molt descompensat i em van haver de portar a la Clínica de Sanlúcar de Barrameda (...) He hagut d'estar en tractament este dijous, per això no vaig poder anar a la gala, però m'hauria encantat».

De la mateixa manera, no ha dubtat en donar a conéixer que està molt orgullós de la seua dona i del paper que ha fet tant a la final com fins i tot durant tot el reality: «Va ser meravellós com va estar i com va aguantar. Com sempre, en la bona línia».

De la mateixa manera, Ortega Cano ha optat per usar esta entrevista per a acabar amb tots els rumors de ruptura. I ho ha fet dient: «Ana Maria està súper enamorada de mi i jo d'ella, tenim un fill i jo crec que tenim futur molt bonic». Tant és això que ha arribat a reconéixer que li agradaria tenir un altre fill amb ella.

«No vull que la gent pense que Ortega em manté»

En este moment, ha decidit intervindre Antonio David Flores que s'ha dirigit al torer per a dir-li que dijous va poder parlar amb Aldon i que esta li va dir unes paraules precioses sobre el seu home. D'eixa maenra, li va explicar que ella va voler anar a 'Supervivientes' per a demostrar que està amb Ortega Cano «perquè l'estimoe i per a demostrar que sóc capaç de valer-me per mi mateixa. Visc amb ell, però no tinc la necessitat de què la gent pense que Ortega em manté, sinó que sóc independent i forta».

Davant d'este comentari de la seua dona, el mestre ha manifestat que «això és molt bonic i l'engrandix. Jo sabia que el reality li havia de vindre bé». Per a finalitzar l'entrevista, Cano ha reconegut que ja havia pogut parlar amb la seua dona i que molt prompte, per fi, anaven a poder retrobar-se cara a cara, una cosa que estava desitjant.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Última hora: Lleuger descens en els contagis per coronavirus en el territori valencià" "Última hora: Sigue bajando el número de contagiados en España"