Pablo L贸pez actuar脿 en Benidorm el pr貌xim 7 d'agost

El concert ser脿 en l'auditori Julio Iglesias
Pablo L贸pez actuar脿 en Benidorm | Wikipedia

Pablo L贸pez actuar脿 el pr貌xim 7 d'agost, a les 22.30 hores, en l'auditori Julio Iglesias del Parc de l鈥橝ig眉era de Benidorm, en la comarca de la Marina Baixa (Alacant), dins del tour de concerts 鈥楲贸pez, Piano i Veu鈥 amb el que recorrer脿 Espanya en els pr貌xims mesos.

D'esta forma ho ha informat hui el regidor de Festes, Jes煤s Carrobles, que ha destacat que 芦este concert en ac煤stic completa la programaci贸 musical d'estiu, que ja ha comen莽at a rodar amb el cicle 鈥Benidorm Summer Nights鈥 i al que recentment s'ha sumat a dem茅s el de 鈥楢mors d'Estiu鈥櫬. 

 INVITACI脫: Ja vos podeu unir al grup oficial de Facebook del Val猫ncia Diari a on comentem entre tots les not铆cies de tots els valencians! Vos informareu, podreu comentar l'actualitat i tamb茅 vos entretindreu.  FEU CLIC AC脥, VOS ENCANTAR脌!

Carrobles ha destacat que 芦dins de les limitacions de la nova situaci贸, hem apostat per reactivar l'activitat musical i els events en la nostra ciutat, consolidant la nostra marca 鈥楤enidorm, Music & Emotion鈥 amb concerts en format m茅s redu茂t en aforament per貌 de gran qualitat art铆stica禄. 芦L'actuaci贸 de Pablo L贸pez, tot un referent en el panorama nacional i un dels artistes amb m茅s projecci贸 en el seu g猫nere, ve a sumar un atractiu m茅s a la nostra variada oferta musical per a les nits d'estiu禄, ha agregat. 

L'edil ha incidit en qu猫 芦a l'hora de reprendre l'activitat d'events en tot moment hem sigut molt exigents en l'aplicaci贸 i compliment de la normativa de sanit脿ria per a generar un entorn segur per a p煤blic, artistes i treballadors禄. D'esta manera, tant la distribuci贸 del recinte com el dispositiu garantixen el compliment de la dist脿ncia de seguretat entre els assistents, amb aforaments redu茂ts que van fins a un m脿xim de 800 persones. A dem茅s, en l'acc茅s hi ha dispensadors de gel hidroalcoh貌lic.

Les entrades per al concert de Pablo L贸pez en Benidorm ja estan a la venda en www.entradasatualcance.com, www.iboleleproducciones.com i en Correus. 

  

📸 L'actualitat valenciana en im脿tgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que far脿? Seguix-nos en Instagram!

"Nou brot en Foios i 4 nous positius en el brot de Castell贸" "L'informe que explica les discriminacions econ貌miques que patim els valencians"