Confirmen la pres贸 permanent revisable per a l'home que va degollar a la filla de la seua dona en Alzira

Els fets es van produir el 12 de novembre de 2019
El condemnat va motivar el seu recurs en un informe pericial | Europa Press

Este dijous, la Sala penal del Tribunal Suprem ha confirmat la condemna a pres贸 permanent revisable imposada a un home que en novembre de 2017 per assassinar a la filla de la seua dona, de dos anys, en Alzira, en la comarca de la Ribera Alta (Val猫ncia), despr茅s de qu猫 ella li diguera que volia el divorci.

Segons informa 'Levante-EMV', els fets es van produir el 12 de novembre de 2019, cap a les 16.30 hores, quan el condemnat, de 28 anys, va degollar amb un ganivet de cuina mentres dormia, tot i no ser la seua filla biol貌gica.


El jurat va afirmar que l'acusat ho va fer per a causar 芦un perjudici irreparable en la seua dona禄, despr茅s de qu猫 li comunicara la seua intenci贸 de separar-se. Per este motiu, el condemnat va motivar el seu recurs en un informe pericial que va confirmar que als 19 mesos dels fets, estant en la pres贸, se li va detectar un brot esquizofr猫nic.

De la mateixa manera, la Sala assenyala que la sent猫ncia recorre a la prova que acredita que quan van oc贸rrer els fets l'acusat no presentava cap malaltia que alterara la seua voluntat. Per貌 considera que no es demostra amb claredat i de manera definitiva que, a la data dels fets, el recurrent patira una malaltia ps铆quica amb afectaci贸 de les seues facultats mentals.

📸 L'actualitat valenciana en im脿tgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que far脿? Seguix-nos en Instagram!

"Ara mateix: Possible nou atemptat terrorista en Fran莽a amb diferents v铆ctimes" "L'Ajuntament de Xirivella refor莽a l'equip de la Policia Local"