Una professora mor en directe mentre feia classe virtual a l'Argentina

Les primeres informacions apunten que Paola de Simone, que feia quatre setmanes que patia els símptomes de la Covid-19, hauria patit un accident cardiovascular
Paola de Simone era professora de la Universitat Argentina de l'Empresa des de fa 15 anys. | València Diari

Una professora de la Universitat Argentina de l'Empresa (UADE) va morir el passat dimecres mentres feia una classe virtual a través de l'aplicació digital Zoom amb els seus alumnes, segons va informar el diari argentí 'Clarín'. Paola de Simone, de 46 anys, feia quatre setmanes que presentava símptomes compatibles amb el coronavirus, tal com va revelar ella mateixa a través de les xarxes socials. De Simone, que estava casada i era mare d'una filla, feia 15 anys que impartia classes en la UADE.

Segons les primeres informacions, De Simone hauria patit un accident cardiovascular agut, després de patir un col·lapse en el moment en el què estava fent classes. Segons fonts pròximes al cas, la docent hauria dit als alumnes que no podia respirar, moment en què va desplomar-se. Un dels alumnes presents en el Zoom va gravar el moment i va penjar les imatges en les xarxes socials, generant indignació i rebuig, sent finalment retirades.

Mostres de còndol que recorden la seua professionalitat i qualitat humana

La notícia de la seua defunció va generar molt impacte i consternació. A través de les xarxes socials, alumnes i col·legues van mostrar el seu còndol per la mort de Paola de Simone, recordant la seua qualitat humana, la seua professionalitat, el seu somriure i la seua bona predisposició a ajudar els altres.

La Universitat Argentina de l'Empresa va mostrar el seu còndol a través d'un comunicat, que va difondre a través de les xarxes socials. «Lamentem informar amb profund dolor la mort de Paola Regina de Simone, professora del Departament de Govern i Relacions Internacionals, que va passar el 2 de setembre de 2020. Paola va ser una docent apassionada i dedicada, excel·lent professional, i gran persona, amb més de 15 anys de trajectòria en UADE». 

El text del centre universitari finalitzava mostrant el seu suport a la família de la docent: «Acompanyem a la seua família en este difícil moment, fent-li arribar les nostres condolences en nom d'esta comunitat acadèmica. Els preguem honrar amb respecte i gratitud la memòria de Paola».

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"'Radar Covid' disponible en el territori valencià a partir de la pròxima setmana" "Es prorroguen 21 dies més les restriccions en el territori valencià"