La programació Estiu 2020 del Port de Sagunt es despedix amb un espectacle infantil, un cabaret i un castell

Els actes se celebraran els pròxims dies 14 i 15 d'agost i són gratuïts
Este cap de setmana Sagunt tanca la programació 'Estiu 2020' | Pxhere

La delegació de Festes de Sagunt, en el Camp de Morvedre (València), a través de la programació Estiu 2020, ha organitzat com a tancament d'esta programació en el Port de Sagunt un espectacle infantil i un espectacle de cabaret que se celebraran este divendres, 14 d'agost, i un castell de focs artificials, que es dispararà el dissabte 15 d'agost, dia de la festivitat de Nª Sª de Begonya.

A les 20 hores del divendres començarà l'espectacle musical infantil 'Nunca Jamás: El Rescate de Campanilla' en els Jardins de l'Antic Casino AHM, amb un aforament per 250 persones. D’altra banda, a les 22 hores en l'avinguda Adolfo Suárez (paral·lela a l’Albereda del Consell) tindrà lloc l'espectacle 'El Gran Cabaret', a on els artistes mostraran les  seues dots amb una infinitat de números musicals.

Les persones interessades a assistir als dos espectacles podran reservar la seua entrada, de manera gratuïta, amb un màxim de 2 entrades per persona, a través de www.servientradas.com o a través del telèfon 902 010 284.

Finalment, el dissabte 15 d'agost de 2020 serà disparat el tradicional castell de focs artificials en l'avinguda dels Hornos Altos a les 23.59 hores.

Estiu 2020 és la programació festiva que ha organitzat la delegació de Festes de l'Ajuntament de Sagunt per a compensar d'alguna manera la suspensió de les festes patronals a causa del Covid-19. L'assistència a tots els espectacles de la programació ha sigut gratuïta.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Vistabella: De 0 a 12 positius per una festa en una penya" "Urgent: La Generalitat Valenciana estudia prohibir fumar en el carrer"