Comencen les proves als clients de les discoteques de València amb empleats afectats

S'ha contactat amb les persones que van acudir als dos establiments d'oci els passats dies 23 i 24 de juliol
Estes persones van ser a√Įllades i tampoc van acudir el divendres al local. | Unsplash | Sarthak Navjivan

Clients de les discoteques de Val√®ncia amb treballadors afectats per coronavirus en la seua plantilla han comen√ßat a fer-se les proves PCR seguint el protocol de seguretat.

La consellera de Sanitat, Ana Barcel√≥, ha anunciat este dimarts que s'anava a contactar amb les persones que van acudir als establiments d'oci els passats dies 23 i 24 de juliol per a informar-los de la realitzaci√≥ dels controls.

El passat cap de setmana, les discoteques Mya i Umbracle de Val√®ncia van detectar 12 casos de coronavirus entre treballadors de diferents √†rees despr√©s de qu√® un dels seus empleats avisara el dijous de qu√® havia donat positiu despr√©s de trobar-se malament. Segons fonts de la companyia, cap d'estes persones va treballar durant la setmana.

L'empleat va donar positiu

Segons van detallar fonts dels espais d'oci, dos sales diferents per√≤ que es troben en el mateix empla√ßament, este empleat va anar dijous a fer-se una PCR despr√©s de tindre febre i va donar positiu en coronavirus.

El mateix dijous, els 54 empleats que treballaven esta nit es van fer un test d'anticossos i nom√©s es va detectar que una empleada de la neteja havia passat el virus en una infecci√≥ antiga.

L'endem√†, es va fer una prova PCR als 151 empleats que treballaven dijous per la nit, i van donar positiu 11 que, segons l'empresa, no van estar el dijous en les sales. Estes persones van ser a√Įllades i tampoc van acudir el divendres al local.

📸 L'actualitat valenciana en im√†tgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que far√†? Seguix-nos en Instagram!

"Un total de 2 brots nous en el territori valencià" "Les possibles restriccions per a les eixides dels ancians de les residències"