El Regne Unit imposa una quarantena a tots els viatgers que tornen d'Espanya

Les mesures suposen «una martellada al turisme»
El Govern del Regne Unit va aprovar a mitjans de juny la imposició d'una quarantena per a viatgers britànics | unsplash

Anglaterra ha decretat que a partir d'ara, totes aquelles persones que tornen d'un viatge d'Espanya hauran de passar una quarantena de 14 dies, segons informacions de la BBC.

La mesura entra en vigor a partir de diumenge, a primera hora del matí. Es tracta d'una decisió que s'ha pres després de l'augment significatiu de contagis que ha registrat Espanya durant els últims dies.

 INVITACIÓ: Ja vos podeu unir al grup oficial de Facebook del València Diari a on comentem entre tots les notícies de tots els valencians! Vos informareu, podreu comentar l'actualitat i també vos entretindreu.  FEU CLIC ACÍ, VOS ENCANTARÀ!

Es tracta d'una mesura que el govern del Regne Unit ja havia aprovat a mitjans de juny. En eixe moment es va decretar la imposició d'una quarantena per a viatgers britànics que tornaven al país però, després de les pressions del sector turístic i de l'aviació, l'Executiu i les autoritats regionals van decidir modificar les mesures i es van aprovar unes llistes de països de destinació que quedaven exempts de complir eixa quarantena.

No és l'únic país que ha decidit prendre estes mesures respecte a Espanya

Esta no és la primera mesura que imposa un país després de l'augment de contagis en Espanya. De fet, la decisió del Regne Unit arriba després de què el govern de França decidira el divendres passat recomanar als ciutadans francesos que eviten viatjar a Catalunya per l'elevat volum de contagis registrats en esta comunitat autònoma que connecta amb el territori gal.

A partir de la mitjanit passada, de fet, s'ha imposat una quarantena per a tots aquells viatgers que procedisquen del nostre país i que van a Noruega a causa del mateix motiu. Es tracta d'una mesura que el govern noruec ja havia anunciat.

Per la seua part, Bèlgica ha ordenat als ciutadans que no viatgen a Lleida i Osca (a on hi ha localitzats dos dels brots més preocupants de moment) llevat que siga estrictament necessari. En cas que algú haja de viatjar es vorà obligat a passar una prova diagnòstica i un aïllament quan torne al país.

Totes estes mesuren noves que estan imposant cada volta més països als viatgers que visiten Espanya estan suposant «una martellada al turisme», segons ha manifestat la patronal turística amb seu en Benidorm, HOSBEC.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Sobre els 'privilegis' dels hòmens respecte de les dones" "Atenció: Una comarca valenciana demana aïllament i proves PCR"