Sanitat susp茅n les pr脿ctiques dels estudis de Ci猫ncies de la Salut

L'煤nica excepci贸 s贸n els 煤ltims cursos d'estes especialitats
La mesura es far脿 efectiva en els pr貌xims dies | Gencat

La Conselleria de Sanitat suspendr脿 les pr脿ctiques dels estudiants de Ci猫ncies de la Salut, excepte per als de l'煤ltim curs, amb la finalitat de protegir a l'alumnat i als pacients enfront del repunt de casos de coronavirus i l'augment de la pressi贸 hospital脿ria.

La mesura es far脿 efectiva en els pr貌xims dies i es mantindr脿 fins a un altre av铆s, segons ha informat este dimecres la Conselleria de Sanitat, que est脿 elaborant la resoluci贸 per a esta suspensi贸 temporal de les pr脿ctiques assistencials de l'alumnat universitari.

No obstant aix貌, l'alumnat dels 煤ltims cursos d'estes especialitats i l'煤ltim curs d'un m脿ster oficial, quedar脿 exempt d'esta mesura preventiva, a causa de la import脿ncia de la realitzaci贸 d'estes pr脿ctiques en este nivell i la impossibilitat de qu猫 puguen fer-les en anys successius.

La decisi贸, segons ha explicat la directora general d'Assist猫ncia Sanit脿ria, Mariam Garc铆a Layunta, ha sigut motivada per 芦la necessitat d'extremar les mesures de control en els centres sanitaris禄.

芦脡s imprescindible tamb茅 que protegim als alumnes i als propis pacients, tant per la seua situaci贸 cl铆nica com per la seua especial vulnerabilitat禄, ha explicat la directora general.

📸 L'actualitat valenciana en im脿tgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que far脿? Seguix-nos en Instagram!

"El Cl铆nic donar脿 l'alta en dos dies als malalts de coronavirus sense risc" "Els mercats de Gandia tornen a obrir"