Tanca un hotel en detectar-se un brot de coronavirus amb 3 positius en Ares

El focus s'ha originat en donar positiu un dels treballadors de l'hotel
Un treballador de l'hotel ha donat positiu | Booking.com

Este cap de setmana s'ha detectat un nou brot de coronavirus en el territori valenci√†. En concret, este focus est√† en la localitat d'Ares, en la comarca de l'Alt Maestrat (Castell√≥), que s'ha originat en un hotel del municipi en donar positiu un dels treballadors.

Segons informa 'Mediterr√°neo', el treballador √©s de l'hotel d'Ares i ha donat positiu despr√©s de fer-se la prova PCR este cap de setmana. Davant d'esta situaci√≥, l'hotel estar√† tancat fins que tinguen els resultats de tots els altres treballadors.

A banda de fer-se les proves els treballadors, tamb√© han avisat a tota la gent que havia estat en contacte amb el personal de l'hotel, i tots ells van ser enviats a l'ambulatori de Vilafranca, en els Ports (Castell√≥), per a fer-se tamb√© les PCR.

D'estos resultats van eixir altres dos casos positius en un matrimoni de gent major que viuen en Ares. A demés, altres persones que han anat de vacacions a este hotel també han donat positiu, però no se sap quants ni d'on són.

📸 L'actualitat valenciana en im√†tgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que far√†? Seguix-nos en Instagram!

"Contra el feminisme: ¬ŅL'homicidi de dones, √©s realment masclisme?" "Av√≠s dels experts: Qu√® menjar per a evitar el coronavirus"