Es triplica la xifra de professors contagiats en Alacant i els pares demanen tancar les aules

L'augment de contagis està deixant als alumnes sense docents
Volen tancar les aules durant dos setmanes | Cedida

En la província d'Alacant els contagis entre el professorat s'han tripiclat en l'última setmana passant de 72 positius després de les vacacions de nadal un total de 211 casos. 

Segons explica 'Información', no només és un problema l'augment dels contagiats, sinó també el número de docents que està guardant quarantena per contacte estret, que ha passat de 98 el passat 7 de gener a un total de 408.

I açò és un inconvenient per la falta de professorat en actiu i els retrassos que implica el fet de buscar un substitut amb els metges col·lapsats emetent baixes. Per a intentar solucionar-ho, la Conselleria d'Educació ha creat un programa amb el que els centres poden comunicar les baixes directament i s'agilitze el procés. 

A demés, els pares també s'han queixat de l'increment de casos i de la por al contagi dels seus fills. Per això demanen la suspensió de l'activitat educativa i tancar les aules durant dos setmanes per a ajudar a baixar les xifres i compensar les pèrdues en les aules durant períodes vacacionals.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"La Generalitat adquirix 4 milions de xeringues per a administrar la vacuna de Pfizer" "Tanquen els parcs, jardins i el cementiri municipal de València a causa del vent"