3 de cada 5 espanyols ja compren la loteria de Nadal a través d'Internet

El model en línia permet adquirir dècims d'altres comunitats autònomes sense necessitat de moure'ns del sofà

Amb l'arribada del mes de novembre, els carrers, botigues i llars del país comencen ja amb els preparatius del Nadal. L'esperit es trasllada a la gent i les compres dels dècims del Sorteig Extraordinari de Nadal s'intensifiquen.

A menys de 50 dies per a la seua celebració, els espanyols busquen els seus números i terminacions més anhelades.

Les noves tecnologies, que han arribat per a facilitar-nos tots els àmbits de la nostra vida, també permeten l'adquisició de loteria en línia. 3 de cada 5 persones ja es decanten pel nou model digital o telemàtic.

El major volum es registra el mes de desembre, en concret es realitzen el 82% de les compres.


Entre els múltiples avantatges de la compra en línia destaca la possibilitat d'adquirir dècims de loteria de qualsevol punt d'Espanya, sense necessitat de moure'ns del sofà de les nostres cases. Esta realitat ens permet jugar els números de loteria que anhelem i aconseguir les terminacions més estimades, com la número 7, que un altre any més repeteix com la més demandada.


Una altra de les tradicions de la Loteria de Nadal són les llargues cues d'espera, que generalment van acompanyades de les baixes temperatures característiques dels mesos de novembre i desembre.

La compra en línia ens deslliura d'aqueixa exposició al fred, sense deixar de participar en un dels costums favorits i més màgiques d'este temps de Nadal. A més, les vendes telemàtiques també eviten el contacte directe interpersonal, cada vegada més interioritzat i incorporat en el nostre dia a dia després de l'arribada de la pandèmia.

La contaminació i el calfament global ja s'han convertit en una qüestió prioritària per a molts països. En plena celebració del cim contra el Canvi Climàtic, la compra de dècims en línia contribueix en esta lluita comuna, ja que és una opció més sostenible perquè no es consumeix cap mena de material, ni es genera cap residu.


I, finalment, encara que puga semblar una cosa improbable a simple vista, la compra en línia evita la pèrdua del propi dècim de loteria. Este model permet tindre constància en tot moment on està el dècim adquirit.


Enguany pots comprar loteria de Nadal d'una manera més senzilla, òptima i sostenible.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Et vas comprar un cotxe entre el 2006 i el 2013? Pots reclamar el 15% del preu" "Canvi d'hora: Afectaran les noves tarifes de la llum a l'horari d'hivern?"