Els millors productes de Mercadona per a regalar pel Dia de la Mare

Descobreix les novetats i els articles que mai fallen de 'La Perfumeria' de Mercadona

Tic, tac, tic, tac... Cada vegada queda menys per al Dia de la Mare, i tu encara sense regal. I és que, de vegades, ja siga perquè ens costa trobar l'opció perfecta o perquè ho deixem tot per a última hora, ens plantem a dies del 2 de maig sense tenir ni idea de què regalar. Si estàs llegint això i et sents identificat o identificada, tenim bones notícies per a tu: t'ajudarem a trobar el regal perfecte. Bé, més aviat, Mercadona t'ajudarà.

La companyia valenciana ja ens va donar opcions perfectes per a Sant Valentí i per al Dia del Pare, i esta vegada no serà menys. Perquè sí, el Dia de la Mare hauria de ser cada dia, però és bonic agrair-los tot el que fan per nosaltres amb un detall. Per això, hui us presentem algunes opcions de Mercadona que són ideals per regalar el 2 de maig (i també la resta de l'any), a més d'útils i econòmiques. Tot seguit t'ensenyem els productes que et salvaran este any.

Un lot de perfums mai falla

Com ja vam dir el Dia del Pare, les colònies i perfums mai fallen. I les opcions de Mercadona compten amb les nostres tres característiques preferides: són bones, boniques i barates. A continuació, et presentem algunes opcions perquè esculles la que creus que més agradarà a la teua mare.
 

Lot dona Rose Nude

Si la teua mare és amant dels perfums i dels accessoris de roba, esta pot ser una bona opció. Es tracta d'un lot que està format pel perfum Rose Nude i per un mocador fulard de 180 cm x 80 cm, ideal per als dies primaverals. El preu de la caixa és de 9,50 euros.

Lot Flor de Mayo 'You are perfect'

Una altra opció ideal per a regalar el Dia de la Mare és el lot Flor de Mayo 'You are perfect', que conté un perfum de 45 ml, una loció corporal perfumada de 100 ml i un saquet multiusos amb targeta dedicatòria. La caixa val 5 euros.

Soplo Intense

Una altra opció  és el lot Soplo Intense, que està format per un perfum de 100 ml, una llet corporal de 100 ml i un maletí, ideal per a viatjar. El preu és d'11,50 euros.

Amant de la cosmètica? Aquí tens algunes opcions


De vegades, ens oblidem de com de necessari és passar temps amb nosaltres mateixes i mimar-nos. Per això, aquesta opció de Mercadona pot ser ideal per a regalar el Dia de la Mare, si a la teua mare li agrada el món de la cosmètica. Parlem del lot facial 'My Moment Jade', que consta de 4 ampolletes de 15 ml de sèrum i un massatjador facial fet de jade verd. Cada sèrum fa una funció diferent: efecte farciment, estimulador epidèrmic, exfoliant natural i reparador dèrmic. El lot val 11,50 euros.

Una altra opció per a les amants de la cosmètica és el lot corporal 'My Moment', que conté una llet corporal de 250 ml, una 'bruma' de 15 ml i un exfoliant corporal de 250 ml. El preu de la caixa és de 6,50 euros.

Un necesser mai ve malament

I si la teua mare no és amant dels cosmètics ni dels perfums o creus que no li fan falta productes nous, també pots optar per comprar-li un necesser, una cosa que tothom utilitza sí o sí. Mercadona disposa de models per a tots els gustos: per a amants de Disney i de Mickey Mouse, d'altres més formals i bàsics, d'altres més divertits... Tot depén del gust que tinga la teua mare. Aquests necessers varien de preu en funció de la mida, i oscil·len entre 4,50 i 7,50 euros.

Alguns dels necessers que pots trobar a Mercadona | Mercadona

 

I un bon esmorzar?

Una altra opció molt interessant fer-li un esmorzar sorpresa. Et pots apropar al Mercadona que tingues més a prop de casa i comprar els productes que més agraden a la teua mare. Potser algun d'aquests et pot servir d'inspiració:

  • Suc de taronja acabat d'esprémer (ampolla d'1 litre, 2,79 euros).
  • Macarons (safata de 5 unitats, 1,75 euros).
  • Pastís amb forma de cor farcit de nata i crema d'avellana cruixent (5,50 euros).
  • Pastís de pastanaga (8,50 euros).
  • Trufes de xocolata congelades (safata de 12 unitats, 3,30 euros).
  • Assortiment d'ibèrics La Hacienda: pernil, xoriço, llom i llonganissa (5,95 euros).
  • Taula de formatges nacionals (3,75 euros).

Ara, només has de posar-hi imaginació i preparar-li l'esmorzar perfecte. Li encantarà.

Altres opcions ideals

Si encara no saps què regalar-li o necessites un plus perquè ja tens alguna cosa comprada, també pots optar pels bombons clàssics de Mercadona (per exemple, els  Delizze Hacendado valen 2,75 euros) o per algun article de La Perfumeria, com la mascareta Bubble Mask.

Estes només són algunes de les opcions que pots trobar a Mercadona. Tanmateix, si no t'ha acabat de convéncer cap de les que t'hem presentat, et pots apropar a qualsevol supermercat de la cadena, on segur que trobaràs el regal perfecte per al Dia de la Mare.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"El nou electrodomèstic de Lidl que volarà i és ideal per a l'estiu" "La faldilla d'Stradivarius que serà tendència i que costa menys de 10 euros"