L'ONCE repartix 325.000 euros en Mislata i Torrent

Este cap de setmana l'ONCE ha repartit 25 milions d'euros per tota Espanya
El quiosc de l'avinguda del Vedat de Torrent ha repartit cinc premis | Google Maps

L'ONCE ha repartit 325.000 euros en les localitats valencianes de Mislata i Torrent, les dos en l'Horta de València, amb el Cuponazo del passat divendres.

Sagrario Rico és la venedora que ha repartit cinc cupons premiats a les cinc xifres del Cuponazo d'este divendres, en el seu quiosc ONCE de l'Avinguda del Vedat de Torrent. Sagrario té discapacitat visual greu i és venedora de l'ONCE des de fa 27 anys. «Els meus clients són habituals des de fa molts anys i és una gran alegria repartir estos cinc premis majors de 25.000 euros cada un», ha afirmat.

En Mislata, des del seu punt de venda en l'avinguda Gregorio Gea, Joaquín Ballester ha repartit huit cupons premiats amb un import de 200.000 euros, també del Cuponazo del passat divendres. Joaquín és comptable, té una discapacitat física i és venedor de l'ONCE des de fa nou anys. «M'encanta el meu treball, el contacte amb els clients i l'estabilitat que em proporciona ser venedor de l'ONCE. La setmana passada vam tornar de nou al treball amb molta il·lusió, però també amb alguns dubtes sobre esta nova normalitat i ja he comprovat que en general els ciutadans estem complint amb les normes de seguretat quant a l'ús de mascareta, ús de gel hidroalcohòlic i distanciament», ha destacat.

Premis de l'ONCE del cap de setmana

Este cap de setmana l'ONCE ha repartit 25 milions d'euros en els seus sortejos. En el cupó extraordinari del Dia del Pare —que va haver de ser posposat per la pandèmia del seu dia habitual, 19 de març— va eixir premiat el cupó de 17 milions en Madrid, més 79 premis de 40.000 euros entre Madrid i Palma que sumen 3.160.000 euros més.

El sorteig del cap de setmana va repartir més de 2 milions d'euros i Sueldazos en Màlaga, Barcelona i Guipúscoa. A demés, el Cuponazo del divendres va repartir 1.745.000 euros en Andalusia, País Basc, Múrcia i la Comunitat Valenciana; i l'Eurojackpot va donar un premi de més de 500.000 euros en Madrid.

Este divendres, el cupó de l'ONCE estava dedicat als supermercats i botigues de barri en agraïment per «estar ací», que forma part de la sèrie dedicada als col·lectius que ens han cuidat i protegit durant la pandèmia del Covid-19.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!