INVITACIÓ OFICIAL:

T'agrada la informació del cor, els famosos i la televisió? Este grup de Facebook, t'encantarà! CLICA ACÍ I APUNTAT-HI!

Adara anuncia per error la seua intenció de separar-se

La concursant ha confessat la seua intenció de separar-se quan creia que no l'estaven gravant
Adara i Hugo en una fotografia d'Instagram | Instagram

 

Els concursants de 'Gran Hermano Vip' solen tindre tot el control sobre les càmeres que els graven en el seu dia a dia dins de la casa, però algunes voltes s'obliden d'on estan i pensant que estan a soles, es confessen entre ells secrets que després acaben eixint a la llum.

 

Una cosa d'eixes ha sigut el que li ha passat a Adara Molinero. Si en l'última gala veiem com la concursant estava confusa amb tot el que li estava passant dins de la casa i els sentiments que estava palpant per Gianmarco Onestini, ara, un fora de càmera hauria captat com Adara li estava transmetent al Maestro Joao la seua intenció de separar-se de la seua parella, Hugo, una volta isca del concurs.

 

Eixe moment no s'ha pogut vore pel canal 24 hores, però sí que ho ha arreplegat el programa i ha sigut el mateix Jorge Javier Vázquez qui ha tocat en directe a Hugo durant l'emissió de 'Sálvame' per a explicar-li què havia passat i, d'eixa manera, arreplegar les seues primeres reaccions.

 

La parella no estava bé abans de què començara el concurs

Hugo ha començat incrèdul sobre el què estava sentint però, després, ha acabat confessant que li tocarà acceptar el que la seua actual parella decidisca. A demés, s'ha referit a les setmanes prèvies a què ella entrara al concurs, explicant que ja no estaven bé perquè ell estava centrat en els seus negocis i que això l'havia portat a abandonar un poc la relació. Això hauria fet que Adara s'allunyara d'ell i que la parella afrontara el reality molt distanciats.

 

També pots llegir...

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!