Adara continuarà una setmana més en 'GH VIP'

La concursant es torna a salvar de la nominació per segona volta consecutiva
Adara sap que s'ha salvat de l'expulsió | TELECINCO

 

Els espectadors de 'GH VIP' han tornat a donar el privilegi a Adara de ser la concursant salvada de l'expulsió, ho han fet per segona setmana consecutiva. La jove s'ha convertit ja en una de les participants més destacades del concurs i pareix que l'audiència no vol que abandone la casa.

 

Fet i fet, en el ‘Límite 48 horas’ d'este dimarts, Adara Molinero es convertia en la nominada menys votada i, per tant, té assegurada la seua permanència en el concurs una setmana més. «Mare meua, no m'ho esperava. Estic tremolant», reconeixia després de sentir el seu nom.

 

D'altra banda, seran ara Kiko Jiménez i el Maestro Joao els que hagen de lluitar per la seua permanència en ‘GH VIP’. Encara que pareix que l'audiència té ja la decisió presa, només cal vore els percentatges que es van mostrar. Un dels concursants arriba a tindre un 77,8% dels vots, mentres que el segon es va quedar només amb un 16,9%.

 

Pol Badia torna a la casa de 'GH'

La notícia per a Adara, no obstant això, podria no ser tan feliç com pareix i és que, també entrarà a la casa de Guadalix un nou concursant. Tal com s'havia filtrat poc abans, Pol Badía, actual parella del Maestro Joao, convertirà en nou concursant del programa.

 

Pol Badia torna a 'Gran Hermano'   | La Coctelera

 

Cal destacar que Adara i Pol van mantindre una relació en el passat, cosa que pot donar pas a un ‘triangle amorós’ en la casa que podria donar prou de joc. Després de salvar-se de l'expulsió, la xica haurà de conviure, per tant, amb el seu ex i la relació d'ell.

 

També pots llegir...

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!