Ana Soria deixa a Enrique Ponce en l'estacada: la seua història d'amor toca fons

Enrique Ponce segueix sense signar el divorci i Ana Soria no apareix amb ell. Què ocorre amb la parella?

Imatge d'Ana Soria i Enrique Ponce passejant per Nimes, França
Imatge d'Ana Soria i Enrique Ponce passejant per Nimes, França | Twitter (@lecturas)

Això d'Ana Soria i Enrique Ponce semblava un conte de fades, i fins i tot decidien augmentar la família amb un nou membre. Un gosset anomenat Ney que ha portat molta alegria a les seues vides, encara que van estar a punt de perdre-li. Un bon disgust que van afrontar junts.


Els vídeos, les imatges i les dedicatòries d'amor no han faltat estos últims mesos. Frases embafadores com «Et menge» o «Amor forever», inundaven les seues respectives xarxes socials.

No obstant això, a poc a poc hem anat veient uns certs canvis per part seua, arribant a fins i tot a desaparéixer per complet d'estes.


Primer van abandonar les actituds afectuoses i encaramel·lades, i poc després desapareixien de plataformes com Instagram sense deixar rastre.


I esta decisió coincideix amb la monumental basta que la parelleta protagonitzava i que publicava la revista 'Diez Minutos'. En les instantànies podia veure's al torero bastant alterat i nerviós, emportant-se les mans al capdavant.

Mentrestant, Federico Soria i Rosa Moreno, pares d'Ana Soria, segueixen centrats en la venda de la seua casa d'Almeria.

Un xalet de 260 metres en Ciutat Jartín-Tagarete valorat en 700.000 euros que no aconsegueixen vendre, informa 'Semana', i del qual no volen rebaixar el preu.


La veritat és que, amb el divorci de Paloma Cuevas sense signar, Ponce i Soria ja no amenitzen als seus seguidors amb fotos de Ney, el seu cadell, el seu àtic o les seues eixides amb el grup Els arrabasseu-vos.

A més, algunes imatges de bregues al carrer de la parella, causades precisament per les xarxes socials, han reforçat eixos rumors de crisis.

Molts han especulat amb la possibilitat de Paloma Cuevas "frenant" esta deriva en xarxes socials de Ponce pel bé de les seues filles. Amb una d'elles, la major, la seua relació s'hauria ressentit.


Mentrestant, la comunió de Bianca en 'La Cetrina' s'acosta. Tindrà lloc a primers de juliol en la finca, encara que no hi ha confirmació oficial per a evitar a la premsa.

Naturalment, no s'espera la presència d'Ana, que tampoc va estar en el reconeixement a Enrique Ponce en 'Las Ventas' que va tindre lloc la setmana passada, la concessió de l'Orella d'Or Especial d'RNE.

Un gest més de discreció que, encara que siga per contrast amb èpoques passades, ha reforçat aqueixos rumors de crisis en la parella.


Paral·lelament, Ponce segueix sense signar els papers. Una de les hipòtesis és que precisament Federico Soria, pare d'Ana, i el seu padrí Baltasar Garzón han aconsellat a Ponce que no signe.

Hauria sigut massa generós en el preacord amb Paloma Cuevas i això podria perjudicar el futur patrimonial de la nova parella. Ara tot sembla diluir-se encara més.Ana Soria deixa tirat a Enrique Ponce en el seu moment més important

 

De fet, Ana no va ser present en l'últim homenatge que va rebre el torero fa unes setmanes. 'La Oreja de Oro' de 'Radio Nacional' amb la qual reconeixien els seus 30 anys de carrera.

Un moment molt especial per a Ponce, en el qual la seua núvia va preferir deixar-li només, fent saltar una vegada més les alarmes.


Durant el reconeixement, rebut en la plaça de bous de 'Las Ventas', l'absència de'Ana es va fer notar més que mai.

Molts assenyalen que pot ser que siga massa prompte per a la parella per a assistir junts a esta mena d'actes, encara que uns altres argumenten que no és or tot el que rellueix.


Potser Soria comença a cansar-se de ser 'l'altra' en la vida del seu nóvio. I, per molt enamorats que estiguen, els conflictes aconsegueixen fer mossa en la seua felicitat.


De fet, durant l'acte el torero va evitar pronunciar-se, tan discret com sempre, sobre la seua relació amb la d'Almeria.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram


Comentaris

envia el comentari