Anabel Pantoja cancel·la les seua boda per la defunció de la seua àvia

La neboda d'Isabel Pantoja es trobava en La Graciosa al costat d'amics i familiars per a casar-se este divendresAnabel Pantoja ha pres una de les decisions més importants de la seua vida. Després de conéixer la defunció de la seua àvia Ana, la col·laboradora ha decidit cancel·lar la celebració de la seua boda  amb Omar Sánchez.

Molts dels convidats, entre ells el seu cosí Kiko Rivera, la seua cosina Isa Pantoja o la seua amiga Raquel Bollo, ja havien viatjat a Canàries de cara a l'enllaç d'este divendres.

Però després de la mort de la mare d'Isabel Pantoja i tal com avança en exclusiva la revista ‘Hola!’,  Anabel  Pantoja ha decidit paralitzar la seua boda i deixar-la per a més endavant.

Ara com ara no hi ha cap reacció d'Anabel Pantoja en xarxes socials sobre este tema. Mentre Kiko Rivera sí que s'ha pronunciat sobre la mort de la seua àvia, la col·laboradora encara manté silenci. Per a ella no ha d'estar sent gens fàcil enfrontar-se a esta situació.

Amb els convidats ja a Canàries, amb tot preparat en La Graciosa per a festejar el seu amor amb Omar Sánchez i amb la il·lusió que ha posat en tots els preparatius, el de la mort de la seua àvia donya Ana ha sigut per a ella un dur colp. Viatjarà ara Anabel a Cadis per a donar l'últim adeu a la mare d'Isabel Pantoja?

Donya Ana va rebre l'alta hospitalària fa a penes uns dies i es trobava descansant en Cantora al costat dels seus fills Isabel i Agustín. Anabel era l'única que rebia notícies sobre l'estat de salut de la seua àvia, ja que la relació era bona malgrat els problemes amb els seus cosins Kiko i Chabelita.


Es tracta de la segona vegada que Anabel es veu forçada a cancel·lar la seua boda. Primer va arribar la pandèmia del coronavirus, que va obligar a ajornar la festa a Sevilla, a la qual acudirien centenars de persones.

En comptes de la capital andalusa, Anabel i Omar van triar una cerimònia més íntima en una platja de la Graciosa.


Els plans de la col·laboradora de 'Sálvame' han tornat a truncar-se, esta vegada per la trista pèrdua de la seua àvia.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Mor la mare, Donya Ana, d'Isabel Pantoja als 90 anys" "Jorge Cadaval, de Los Morancos, ha hagut de ser operat d'urgència"