La foto que més mal fa en l'aniversari de Rocío Flores

La filla de Rocío Carrasco ha celebrat un altre aniversari sense la seua mare
Rocío Flores ha celebrat el seu aniversari sense la seua mare | Telecinco

El dia d'ahir va ser un dels més especials per a Rocío Flores, ja que va celebrar, al costat dels seus éssers més estimats, el seu aniversari. La néta de Rocío Jurado ha pogut estar al costat del seu pare, els seus germans i la seua parella.

Nascuda l'any 1996, Rocío Flores és una de les celebritats més buscades del moment per tota la polèmica amb la seua mare Rocío Carrasco. La primera dona d'Antonio David Flores fa més de 8 anys que no sap res dels seus fills.

Rocío Flores s'ha cansat de repetir que li agradaria reprendre el contacte amb la seua mare. Va ser en 'Supervivientes' a on la filla de l'ex-Guàrdia Civil va comentar que trobava a faltar a la seua mare. Amb estes paraules, molts van pensar que la relació entre mare i filla podria ser diferent, però no ha sigut així.

La tristesa de Rocío Flores el dia del seu aniversari

Rocío Carrasco seguix sense voler saber res dels seus fills. Molts han comentat que el que ella vol és que la seua filla li demane disculpes públicament, però com que això no ha passat, Rocío Flores ha celebrat el seu aniversari sense la seua mare. 

A les xarxes socials de la xica s'ha vist com Rocío ha disfrutat del seu aniversari. Tanmateix, l'absència de la seua mare ha provocat que molts mitjans i usuaris de les xarxes socials facen pública una fotografia del naixement de la xica; una fotografia que li ha fet molt mal pels records que li desperten.

En la imatge apareix Rocío Flores amb la seua mare i el seu pare de fons. Després de la defunció de la seua àvia tot va canviar; la xica ja no podrà repetir mai esta imatge amb la seua mare, ja que no vol acostar-se a la seua filla.

Rocío Flores s'emociona amb esta imatge de la seua mare amb ella en braços | GTRES

Amb vint-i-quatre anys Rocío Flores ja és una persona totalment independent. Viu amb la seua parella Manuel Bedmar. Tant ella com el seu pare s'han mostrat molt units en tot este temps. L'absència de Carrasco ha fortificat la relació entre pare i filla.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Crits en Telecinco: «No tinc cap relació amb Terelu»" "El secret de Kiko Hernández que provoca la ira de Belén Esteban"