Belén Esteban, uns dels grans suports de Mila Ximénez

Mila Ximénez ha acudit per segon dia consecutiu a l'hospital en plena lluita contra el càncer, en este cas acompanyada de Belén Esteban

Mila Ximénez segueix en la seua lluita contra el càncer. Malgrat estar vivint moments delicats, està abrigallada per la seua família i els seus amics, els qui no li deixen sola ni un sol instant. Este dimecres, ha tornat a acudir a l'hospital per segon dia consecutiu.


Belén Esteban i Raúl Prieto acompanyaven a Mila a l'hospital en una nova revisió mèdica, on han pogut demostrar la bona relació que els uneix


La col·laboradora de ‘Sálvame’ ha tornat a necessitar l'ajuda de la de Paracuellos del Jarama per a eixir del cotxe que els ha portat a l'hospital de la Llum, on s'està sotmetent a un tractament experimental en esta batalla.


Mila Ximénez necessita l'ajuda dels seus amics per a poder entrar a l'hospital

Mila Ximénez entrava en les instal·lacions sanitàries recolzada en Belén Esteban, qui l'ha ajudat a poder entrar a causa del seu delicat estat de salut. A pesar que ambdues portaven la màscara obligatòria, deixaven entreveure el semblant seriós i de preocupació.

El seu estat de salut és molt delicat i a penes té forces, per este motiu requereix l'ajuda dels qui li acompanyen a l'hospital per a poder mantindre's en peus. Cap de les dos, han volgut fer declaracions a la premsa que es trobava en els voltants. I és que són temps molt complicats per a Mila, que està immersa en la seua lluita contra el càncer.

Fa mesos que està allunyada de la televisió

 

L'última vegada que la vam veure va ser el passat 6 de maig, quan va eixir a menjar amb un grup d'amics. I és que la col·laboradora de ‘Salvame’ està centrada a complir amb el tractament contra el càncer en el qual està immersa. A més, fins i tot està desapareguda de les xarxes socials i són comptades les ocasions en les quals apareix públicament. La majoria d'elles per a airejar-se en algun menjar amb amics o per a acudir a les seues revisions mèdiques.

De fet, porta quasi dos mesos, allunyada de la televisió, sent el mes de febrer un dels més durs per a ella. Ella mateixa va comentar que havia estat un mes sense poder-se moure del llit, un moment transcendental per a ella en el qual va revelar que no volia viure així. Estava sotmetent-se a proves mèdiques de les quals els seus resultats marcarien un abans un després per a ella: «Per a mi tornar significa que estic bé. No tornar significa que no puc moure'm del llit. He estat un mes sense moure'm del llit».

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"El desig de María Teresa Campos: No em vull morir sense que es faça justícia" "La vida de David Flores Carrasco pot donar un gran canvi"