El bes que confirma que Jennifer López i Ben Affleck estan junts

Després de setmanes de rumors per fi arriba la confirmació (visual) que han tornat quasi dos dècades després de la seua ruptura

Era un secret a veus, però ara ja és oficial. Un apassionat bes durant un sopar en família a Los Angeles confirma que Jennifer Lopez i Ben Affleck s'han donat una segona oportunitat 17 anys després d'haver trencat el seu compromís.

La revista nord-americana 'Page Six' ha publicat en exclusiva un vídeo en el qual la parella ja no s'oculta i es prodiga besos i carícies durant un sopar en una terrassa de Malibú com si estigueren els dos solos, encara que en realitat estan envoltats de la família de la cantant per a celebrar el 50é aniversari de la seua germana Linda.

Els dos no deixen de murmurar-se coses a cau d'orella, mentre són interromputs pels fills de Lopez, que s'acosten a ensenyar-los alguna cosa en els seus telèfons mòbils.

És a dir, compartien una celebració familiar, estaven entre la seua gent, la qual cosa converteix en oficial que s'han donat una nova oportunitat i que van molt de debò.

Tothom sembla estar encantat que els dos artistes reprengueren el seu romanç, però molt especialment Guadalupe Rodríguez, la mare de la cantant de Puerto Rico, que sempre va estar molt unida a l'actor de Batman i va ser qui més va lamentar que la seua relació no aconseguira tirar avant.

Ara els seus desitjos semblen haver-se complit.


En un vídeo es veu com Jennifer i Ben estan asseguts junts i entre ells hi ha un rotllo molt còmplice i romàntic.

Tornen a estar en eixa fase meravellosa en la qual l'enamorament ho embarga tot. De fet, en les imatges es veu com la cantant tira de l'actor per a acostar-lo i li fa una manyaga en la cara amb una carícia. La resposta de "Batman" és fer-li una besada.


No ha sigut fins a este moment quan ja podem dir que sí, que Ben i Jennifer estan junts. Fins ara la veritat és que encara que el seu no funcionara -i això que van estar compromesos i només pensaven a ser marit i dona- sempre han sigut molt bons amics.


El temps ha confirmat el rumor: per fi podem dir que una de les parelles més poderoses dels dos mil ha tornat. J.L'i Ben, de nou tornen a regnar en el glamur de Hollywood.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Sandra Pica es va de vacances amb un futbolista molt famós" "Destapen el que conté el diari de secret de Rocío Jurado"