La boda sense mesures d'un futbolista que implica Elena Tablada

Les imàtgens de l'enllaç han causat gran indignació entre la població espanyola

Un nuvi i una núvia abraçats agafant un ram de flors
La boda sense mesures d'un futbolista que implica Elena Tablada | València Diari

La mascareta s'ha convertit en el complement més important del nostre dia a dia des que va esclatar la pandèmia, encara que és important portar-la ben posada perquè siga efectiva, tant és així que usar-la malament pot ser motiu d'acomiadament a la faena. Però, encara hi ha persones que no complixen amb l'obligatorietat d'estos equips de protecció i això és el que ha passat este cap de setmana en un casament.

Este dissabte, 6 de febrer, Jaime Navarro, el jugador del planter del Real Madrid, i la seua parella, Beatriz Ungría, cunyada d'Elena Tablada, s'han donat el 'sí, vull' al Casino de Madrid, un dels llocs més grans de la capital espanyola. Un enllaç que no ha passat desapercebut per la rellevància de la parella i que ha causat gran indignació en les xarxes socials.

Proves PCR per a tots els convidats

La núvia, Beatriz Ungría, és germana de Javier Ungría, espòs d'Elena Tablada. Després del gran número de crítiques, l'ex de David Bisbal va explicar que els van fer la PCR a tots els convidats i només van poder acudir els que van donar negatiu. Fonts de l'organització del casament asseguren que es va complir escrupolosament amb el protocol i els aforaments marcats per la llei: menys de cinquanta convidats, taules de quatre comensals i higienització del local.

A pesar d'això, s'han filtrat alguns vídeos de l'esdeveniment que han provocat el malestar dels usuaris de Twitter perquè en les imàtgens que s'han publicat cap dels assistents portava posada la mascareta, així com tampoc mantenien la distància de seguretat.

En una de les gravacions es pot vore els convidats posar-se dret i començar a agitar els tovallons mentres la parella entrava ballant a la sala del banquet. A demés, els recent casats fins i tot saluden amb les mans i s'abracen amb alguns dels presents.

Així mateix, uns quants assistents a l'enllaç matrimonial, com Juan Lebrón o Elena Tablada, han publicat diferents fotos i 'stories' en els seus comptes d'Instagram que reafirmen que, tot i estar en plena tercera onada de virus, no han complert les mesures de restricció imposades pel govern regional.

Gran indignació

Unes imàtgens que han causat gran indignació entre els usuaris de les xarxes socials, que no han tardat a mostrar el seu descontentament amb la forma en què s'ha dut a terme la cerimònia.

«Vaig pensar que seria abans de la pandèmia perquè no hi havia ni un sol convidat amb mascareta fins que em vaig fixar en el cambrer», ha escrit una altra usuària, destacant que els cambrers sí que portaven posats els equips de protecció.

Després de la polèmica que s'ha format després que isqueren a la llum les fotos de l'enllaç, els organitzadors del casament han eixit en defensa de Jaime Navarro, de Beatriz Ungría i de totes les persones que van acudir a la cerimònia.

Segons ells, tots els convidats es van fer una PCR abans d'assistir a l'enllaç i les taules del banquet estaven disposades de tal manera que tan sols pogueren seure de quatre a sis comensals en elles, tal com assenyalen les restriccions anticovid per a l'hostaleria en Madrid.

Les mesures de seguretat en els casaments a la comunitat de Madrid

Tal com indiquen des de la pàgina web de la capital espanyola, està permès celebrar casaments i altres cerimònies religioses de caràcter social, tant en espais a l'aire lliure com en llocs tancats, però és obligatori complir amb les normes imposades per frenar l'expansió del virus.

L'aforament màxim és del 50% i s'ha de mantenir la distància mínima de seguretat, d'almenys 1,5 metres, entre els assistents i en el cas que no es pugui, s'ha de procurar la màxima separació. L'ús de la mascareta és obligatori en qualsevol cas. A demés, no es pot fer cap activitat que comporte ball o còctel i el consum del menjar i de la beguda s'ha de fer assegut a la taula.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram


Comentaris

envia el comentari