Brad Pitt aconsegueix la custòdia compartida dels seus fills amb Angelina Jolie

L'actriu recorrerà la resolució provisional del jutge i continua insistint en un presumpte historial de violència domèstica

Brad Pitt ha guanyat la partida a Angelina Jolie en aconseguir la custòdia compartida dels fills que ha tingut amb l'actriu després d'una llarga batalla legal que es prolonga des que van anunciar el seu divorci el setembre del 2016 després de dos anys de matrimoni i dotze de relació.

L'actor ha estat lluitant en els jutjats durant estos cinc anys per a tindre els mateixos drets que la seua exmuller pel que fa als sis fills de tots dos.


Segons fonts citades per Page Six, es tracta de moment d'una resolució provisional, ja que Angelina Jolie té previst seguir avant amb la seua batalla judicial. «Brad només intentava aconseguir més temps amb els seus fills i ha quedat clar que Angelina ha fet tot el possible per a evitar-ho», afirma esta publicació.
Ho ha fet després d'escoltar els testimoniatges de persones pròximes a la família i de professionals que van entrevistar els fills de la ja exparella, però no ha escoltat el dels menors.

Tant la seua exmuller com tots els seus fills estan disposats a declarar contra ell, tal com ja ha fet el major. És precisament el seu fill Maddox qui ha decidit alçar la veu en el procés de separació dels seus pares sobre la custòdia dels seus germans menors d'edat. Maddox, que té ja 19 anys, va declarar com a adult i sembla que no va deixar en molt bon lloc al seu pare. De fet, té intenció de llevar-se el cognom patern i adoptar el de la seua mare.


Precisament d'això últim es va queixar l'actriu de 45 anys en una apel·lació presentada en el Tribunal de Califòrnia. En ella lamentava també que “el jutge no ha considerat de manera encertada el codi judicial referit a l'interés del menor, que diu que li és perjudicial que la seua custòdia s'entregue a una persona amb antecedents de violència domèstica”.


Brad Pitt va reconéixer que el seu comportament durant el matrimoni va ser fruit de l'abús de l'alcohol i que eixa addicció va ser el motiu del seu divorci. A més, després d'anunciar la separació, la premsa estatunidenca es va fer ressò d'un suposat incident de Pitt amb el seu fill major, Maddox, en un avió.


L'FBI va investigar si va arribar a abusar verbalment o físicament dels seus fills, però mai es van presentar càrrecs contra ell. Una font pròxima a l'actor va defensar en Page Six que “s'ha responsabilitzat de les seues accions i ha deixat de beure”.

La parella comparteix sis fills: Maddox, de 19 anys, Pax, de 17, Zahara, de 16, Shiloh, de 14, i els bessons Knox i Vivienne, de 12.Angelina Jolie empitjora la seua guerra contra Brad Pitt

 

La batalla judicial entre Brad Pitt i Angelina Jolie per la custòdia compartida i la manutenció dels seus sis fills va començar l'octubre del 2020 en la cort de Los Angeles. Malgrat les seues evidents diferències personals, Pitt va arribar al procés conscient que l'actriu buscava el millor per als seus fills, però també que estos necessiten «el seu amor i la seua presència». Encara que tots dos van intentar evitar arribar a judici, al final Brad va acudir als tribunals per a poder veure'ls amb més freqüència.

En este llarg procés, el jutge John W. Ouderkirk va escoltar els testimoniatges de testimonis, professionals de serveis socials que van entrevistar els menors, terapeutes, experts i altres persones pròximes a la família.

Angelina, no obstant això, argumenta que el jutge va impedir que els seus propis fills atestaren i se li ha negat el dret a un judici just. L'any passat, els advocats de l'actriu van sol·licitar que es retirara al jutge Ouderkirk d'este procés per tindre negocis en comú amb l'advocada de Brad. La petició va ser denegada i el magistrat va continuar al capdavant d'aquest procés.


Angelina Jolie, després de la seua separació de Brad Pitt: «Em vaig tornar xicoteta i insignificant»

 

Els afins de Pitt van assegurar que ell ha assumit la seua responsabilitat i que el matrimoni era «molt apassionat i tòxic a vegades», però que també van passar molt bons moments pel que l'actor estaria abatut pel gir dels esdeveniments judicials. 

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Rocío Flores esclata en ple carrer: 'Estic ja fins dalt'" "Jorge Javier Vázquez envia una carta molt especial Mila Ximénez"