Carlos Baute demana perdó al seu primer fill després d'anys de batalles judicials

El cantant i el seu primogènit, de 31 anys, s'han reconciliat i han posat junts i somrients en Instagram

Carlos Baure i el seu fill José Daniel

Carlos Baute no pot sentir-se més feliç després d'anunciar en les xarxes socials que ha començat una nova etapa amb el seu fill José Daniel amb el qual ha protagonitzat moltíssimes polèmiques fins a reconéixer-li i per la seua tibant relació. Carlos Baute, que és pare de 3 fills al costat d'Astrid Klisans, va tindre a José Daniel quan només tenia 15 anys.

Una foto d'Instagram posa el punt final a anys de batalla judicial. El cantant Carlos Baute ha posat este  diumenge al costat de José Daniel, el seu fill no reconegut fins a 2013.


Somrients tots dos a la foto, l'artista veneçolà, de 47 anys, va escriure al costat d'ella: “Celebrant hui el dia del pare, els compartisc esta foto que em fa immensament feliç. Després de tants malentesos per totes dos parts, José Daniel i jo tenim la relació pare i fill que degué haver sigut des de sempre”.
 

"Et demane perdó pels meus errors"

"Celebrant hui el dia del pare, els compartisc esta foto que em fa immensament feliç. Després de tants malentesos per totes dos parts, José Daniel i jo tenim la relació pare i fill que degué haver sigut des de sempre. Et demane perdó pels meus errors i d'ara en avant recuperarem el temps perdut. Et vull fill", ha escrit Baute al costat d'una foto de tots dos en Instagram.

En 2013 un jutge va sentenciar que José Daniel era fill biològic de l'artista i fa tan sols un any el seu primogènit —de 31 i resident a Jaén— li va demanar una pensió de 1.400 euros per “estar molt mal econòmicament”.

 

Secundat sempre per la seua dona


El cantant veneçolà ha aprofitat per a donar les gràcies a la seua esposa Astrid "pel seu suport incondicional".


Ara, pare i fill sí que mantenen una relació i, pel que sembla, propiciada per Astrid, la dona de Baute amb qui té tres fills —de 4, 3 i 1 any—. “Gràcies, Astrid Klisans, pel teu suport incondicional”, va escriure aquest en la publicació.


″Sempre vaig saber que este moment arribaria, i res em fa més feliç! Compta sempre amb nosaltres José Daniel”, ha comentat ella.

Fa tan sols uns dies la parella va celebrar el seu 10é aniversari. “Així eres tu, noble i bondadós, afectuós i divertit, bo amb totes les forces. Ara a continuar junts per este camí imperfecte, però que tan feliç em fa. T'estime des de sempre i per sempre!”, van ser les paraules que li va dedicar ella en les seues xarxes socials.Anys de polèmiques


José Daniel ha protagonitzat diversos plets legals amb el seu pare, al qual va arribar a demanar una indemnització "per danys morals".El jove no va ser reconegut per Carlos Baute fins al 2012 i la seua relació ha sigut bastant complicada fins ara quan tots dos han decidit recuperar el temps perdut i començar de zero en la seua relació. Les seues cares ho diuen tot.

Baute no pot estar més feliç amb els seus fills i esta nova etapa familiar que acaba de començar deixant arrere totes les polèmiques.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram


Comentaris

envia el comentari