Cayetana Rivera té nova parella

La filla d'Eugenia Martínez de Irujo apareixia en la Fira de San Isidro acompanyada d'un esportista.
Cayetana Rivera té nova parella | València Diari

 

Cayetana Rivera, filla de Francisco Rivera i Eugenia Martínez de Irujo, està d’actualitat últimament per les seues últimes aparicions públiques, on se l'ha vist amb la cama embenada a causa d’un accident, o disfrutant de la Feria de Abril amb els seus pares (per separat, clar). Ara, després que eixira a la llum la seua ruptura amb Curro Soriano, la revista 'Diez Minutos' revela que Cayetana torna a estar enamorada. 

L’afortunat és un xic de 23 anys que juga en la selecció espanyola de joquey herba i que es diu Quique González de Castejón. La parella apareixia exultant el passat dimecres en una de les corregudes de bous que se celebraven en la plaça de Las Ventas amb motiu de la Fira de San Isidro, i entre els dos existia una gran compenetració, ja que se’ls va vore molt propers i feliços, així que, pel que sembla, la parella estaria vivint un moment molt especial.

 

Quique és la nova parella de Cayetana Rivera | INSTAGRAM

 

De moment, cap dels dos ha volgut ni afirmar ni desmentir la seua relació, i preferixen deixar de costat als mitjans i disfrutar dels inicis del seu amor sense interferències externes.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"VÍDEO: La sorprenent nova afició de Shakira per a mantindre la línia i passar menys calor" "Alejandro Albalá torna a aclarir el seu futur romàntic: «No tanque les portes a res»"