Chabelita s’afona per l’absència de sa mare durant el seu debut musical

La filla d’Isabel Pantoja, coneguda amb el nom artístic ‘Isa P’, va desfer-se en un mar de llàgrimes durant el seu debut musical mentres sa mare assistia a 'GH VIP 7'
Chabelita s'enfonsa en un mar de llàgrimes per l'absència de sa mare | GTRES

 

Durant els últims mesos, Isabel Pantoja i la seua família estan protagonitzant discussions i polèmiques que criden l’atenció dels mitjans de comunicació. El debut d’Isa P (el nom artístic de Chabelita) com a cantant ha donat molt per parlar i pareix que la seua família no està molt atenta a la seua nova trajectòria professional. De fet, mentres la jove presentava el seu primer single en una discoteca de Madrid, el seu germà i sa mare assistien a ‘GH VIP 7’ per a fer arribar el seu suport a Anabel Pantoja.

Chabelita no rep el suport de sa mare i el seu germà

Sent una de les nits més especials per a Isa P, com és el seu debut musical, l’esdeveniment va resultar ser una decepció familiar per a la cantant. La ‘tonadillera’, que s’esperava que arribara en algun moment, no va deixar-se vore en la sala a on la seua filla estava actuant. No només això, sinó que Chabelita tampoc va poder complir el desig de vore el seu germà, qui no va opinar positivament sobre el primer tema musical que estava presentant.

Tot i això, Isa P va armar-se de valor i va eixir a l’escenari per a cantar ‘Ahora estoy mejor’, el seu single que ja és tot un èxit en YouTube. A més a més, va voler dedicar unes paraules als seus seguidors: «Em fa moltíssima il·lusió que estigueu ací». Va donar les gràcies també als seus amics i a la seua parella, Asraf, que no se separen del seu costat.

Les ballarines van acompanyar a la cantant a un lloc apartat de les càmeres | GTRES

 

Encara que va fer l’impossible per no deixar-se afectar, el cert és que Chabelita va enfonsar-se en parlar dels seus familiars, referint-se a ells com «els que no han vingut». La respiració se li va accelerar, la seua veu va començar a tremolar i va haver d’abandonar l’escenari en companyia de les ballarines, que van conduir-la a un lloc a on no hi haguera presència de càmeres.

La decepció, però, va ser encara més gran quan Isabel Pantoja i Kiko Rivera van aparéixer per a recolzar a Anabel Pantoja davant la possibilitat de ser expulsada de ‘GH VIP 7’. El més humiliant van ser les paraules de la ‘tonadillera’ a la seua neboda, descrivint-la com «una Pantoja de cap a peus» i «una filla gran».

També pots llegir...

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Segons Jorge Javier Vázquez l'expulsió d'Anabel en 'GH VIP' és pel cognom Pantoja" "Mila Ximénez molt trista després de l'expulsió d'Anabel Pantoja"