Sense compassió per Olga Moreno: 'Demostra bastant com és'

Una col·laboradora de Telecinco desemmascara a la dona d'Antonio David
Descoberta la veritable cara d'Olga Moreno a 'Supervivientes' | Mediaset

Olga Moreno va aterrar a Hondures sent una de les concursants més volgudes de 'Supervivientes 2021'. Tothom pensava que no havia tingut res a veure en la guerra del seu marit amb Rocío Carrasco.


No obstant això, segons han anat passant les setmanes, el públic ha manifestat el seu descontentament amb ella. Molta gent considera que s'està aprofitant de la seua situació familiar per a guanyar protagonisme dins del programa.


La dona d'Antonio David ha fet un pas arrere en 'Supervivientes' a portes de la final després de trair a diverses de les seues amigues, però especialment polèmic ha sigut el robatori de crema de cacau a Melyssa Pinto.

Primer, perquè a la influencer li va costar mitja cabellera i la de la seua mare Nela, segon perquè són les millors amigues en el reality i tercer perquè Olga tenia el seu propi pot de crema per a gaudir-lo. En un arravatament, Olga va robar menjar a la seua amiga Melyssa perquè la seua no es gastara i este acte li ha posat en el disparador.


La veritat és que és una de les estreles de l'edició perquè sense la seua presència no haurien existit gran part de les trames. No obstant això, el preu que ha pagat per a regnar en la pantalla petita està sent massa alt.


Alguns tertulians de Telecinco són molt durs amb ella, especialment els que són amics de Rocío Carrasco. Estem parlant de Carmen Borrego i de la seua neboda, els qui utilitzen la seua presència en 'Viva la vida' per a derrotar a l'empresària.


Consideren que la seua aventura selvàtica és un frau perquè únicament s'ha limitat a criticar a la protagonista de Comptar la veritat per a continuar viva. A més, l'actitud que està tenint amb els seus companys deixa molt a desitjar.


L'han acusat de robar menjar, de fer paranys i de no ser sincera. Tot fa pensar que la seua trajectòria televisiva acabarà quan pose un peu a Espanya, perquè la seua imatge pública està bastant deteriorada.
Alejandra Rubio no té pietat amb ella. Coneix de prop el mal que li ha fet a la nova reina del feminisme i no consent que intente enganyar l'audiència.


En la seua última aparició en l'espai d'Emma García ha fet unes declaracions que no han deixat indiferent a ningú. Diversos mitjans de comunicació han recollit l'atreviment de la jove tertuliana.


“És una manipuladora”, comenta sense cap pudor. Per primera vegada en molt de temps, la seua tia Carmen li ha donat la raó i han treballat juntes per un mateix objectiu.

Alejandra Rubio perd la paciència
La filla de Terelu es troba dins d'este grup. “Dir que no vull que esta persona tinga més que jo demostra bastant com és”, comenta.


Si alguna cosa ha quedat clar, és que les Campos detesten a la dona del senyor Flores. Coneixen de prop com s'ha portat amb Carrasco i no li perdonen que haja format part de la seua caiguda als inferns.


Recordem que la filla de la Jurado va estar a punt de llevar-se la vida i els seus afins tenen molt clar qui van ser els responsables. Gran part de l'audiència exclou a la supervivent d'este problema, perquè únicament s'ha encarregat de cuidar de Rocío i David.


La veritat és que ha sigut una segona mare per a ells, perquè porten junts des de fa molt temps. Existeix la possibilitat que l'empresària es trobe amb Rocio Carrasco pels corredors de Telecinco, perquè compartiran cadena durant una temporada.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Raquel Mosquera ingressada en un psiquiàtric" "José Antonio Avilés plora desconsoladament en directe. El seu xicot l'ha deixat"