Dakota passa per quiròfan per a millorar la seua cara

Compartir:

Dakota

Dakota en la televisió | Mtmad

Després de sotmetre’s a una cirurgia estètica d’augment de pits, l’exconcursant de ‘Supervivientes’ Dakota s’ha atrevit amb una nova tècnica de cirurgia estètica: l’augment de llavis amb àcid hialurònic.

 

Per fer-ho, ha assistit a una clínica estètica on a més, ha gravat la intervenció estètica sencera, mostrant-se nerviosa al principi, mentres que preguntava a la doctora: «Però em farà mal?», pregunta a la que ella li responia assegurant-li que amb l’anestèsia no ho notaria.

 

Dakota, molt feliç amb el resultat

L’exconcursant de ‘Supervivientes’ tenia ganes de lluir uns llavis prominents i es queixava que ella sempre els havia tingut molt primets, així que no s’ha volgut perdre esta nova tècnica. Després de gravar lstories en Instagram, Dakota ha volgut mostrar orgullosa el resultat final. 

 

«Per fi vos ensenye els meus nous llavis. I també m’he animat a provar el botox al front. Ja sabeu que m’agrada compartir amb vosaltres la meua experiència per aclarir els vostres dubtes. Estic molt contenta amb el resultat amb @clinicasdiegodeleon», ha expressat amb una fotografia a Instagram.

 

Dakota mostra el resultat final de la seva intervenció estètica

Dakota, orgullosa del resultat del seu augment de llavis | Instagram

Després d’augmentar-se els llavis, Dakota ha decidit animar-se també amb el front i injectar-se Botox en esta part, per eliminar les arrugues d’expressió. Finalment, ha agraït a la doctora la seua feina i els resultats en el seu rostre: «Gràcies doctora, estan súper bonicos els meus morros».

 

També pots llegir…

 

EL MÉS LLEGIT

La tragèdia de Melilla suma morts mentre es frustra un altre intent a Ceuta

El Marroc prepara l'enterrament dels migrants morts a Melilla sense autòpsia ni investigació

Menys calor, més núvols i ruixats per començar la setmana

L'inici de la setmana ens portarà més núvols, algun ruixat i les temperatures encara podrien baixar un pèl més

Els solters majors de 50 són més oberts de ment

El 37% dels solters sènior els agrada la forma en què el seu cos canvia amb el pas del temps

Les mascotes alimentades amb menjar casolà tenen el doble de probabilitats de ser obeses

El risc de patir un excés de pes està directament relacionat amb els hàbits de vida i la relació afectiva entre la mascota i el seu cuidador