Terelu Campos conta l'assetjament que va patir per part d'un fan obsessionat

Terelu va rebre el suport dels seus companys de programa

Terelu no ha rebut cap missatge dels col·laboradors de 'Sálvame'
Terelu no ha rebut cap missatge dels col·laboradors de 'Sálvame' | TELECINCO

L'actual col·laboradora de 'Viva la vida' es va sincerar dissabte en el seu programa, aprofitant que Irene Rosales explicava l'assetjament què ha estat rebent en els últims mesos per part d'un seguidor anònim.

Després de conèixer el testimoni de la dona de Kiko Rivera, Terelu va voler explicar el que ha viscut en els últims anys, amb cert recel, per por de què tot es tornara a reactivar.

La col·laboradora, visiblement nerviosa, va voler relatar uns fets que va patir fa temps i que la van obligar a modificar els seus horaris i rutines per a poder despistar al seu assetjador.

Amenaces molt greus

Campos va explicar que durant molt de temps va rebre telefonades pràcticament cada dia d'un home que l'amenaçava d'abusar d'ella sexualment i que, a més, li deia que l'aniria a buscar a la porta de Mediaset per a esperar a que isquera del seu lloc de treball.

La presentadora explicava que la policia va intentar agarrar-lo però, com que feia les telefonades des de diferents cabines, mai van conseguir situar-lo en cap lloc. Finalment, va ser la pròpia presentadora qui va conseguir parar-lo, agarrant una de les seues telefonades i dient-li que sabia qui era. A partir d'aquell moment, mai més va rebre cap telefonada més.

També pots llegir...

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram


Comentaris

envia el comentari