Terelu Campos substituïx a Toñi Moreno com a presentadora de Telemadrid

Terelu Campos tornarà a saltar a la primera línia televisiva gràcies a una baixa puntual de Toñi Moreno
Terelu Campos porta molts anys sense ser presentadora titular | GTRES

Este migdia Toñi Moreno no ha pogut posar-se al capdavant de 'Mujeres y hombres y viceversa' en Cuatro per un problema lleu de salut. En esta ocasió, la seua baixa puntual ha sigut coberta per Nagore Robles, qui la substituirà d'ací a uns dies com a presentadora i mentres dure la seua baixa per maternitat.

Este problema de salut coincidix també amb què esta nit s'emet el programa 'Aquellos maravillosos años' en Telemadrid, del que Toñi Moreno també n'és la presentadora. Davant d'esta situació inesperada, la direcció de la cadena ha encomanat esta presentació a Terelu Campos, que ja acostuma a ser col·laboradora del format des de què es va estrenar. Curiosament, Terelu haurà d'entrevistar a Bigote Arrocet, parella de sa mare i també a Leo Harlem, les Virtudes i Pilar Eyre, entre altres.

Possible substituta permanent en Telemadrid

Este gir d'última hora podria ser una pista de què passarà quan Toñi Moreno agarre la baixa i siga una altra persona qui l'haja de substituir en les seues funcions dins de la televisió autonòmica madrilenya. Esta opció no seria desbaratada, perquè moltes pistes porten a que això serà d'esta manera i serà Terelu qui se n'ocupe.

També pots llegir...

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Un protagonista de 'La que se avecina' parla sobre el final de la sèrie" "Terelu Campos trenca el seu silenci sobre 'Sálvame'"