Toñi Moreno desmentix una greu notícia relacionada amb el seu embaràs

La presentadora ha sigut víctima d'una notícia falsa que s'ha publicat en un mitjà digital
Toñi Moreno en una presentació | CatalunyaDiari.cat

La presentadora de Sanlúcar de Barrameda, Toñi Moreno, ha sigut víctima d'una notícia falsa que s'ha publicat en un mitjà digital. Esta notícia feia al·lusió a l'embaràs de la presentadora i s'explicava que havia perdut la criatura que està esperant des de ja fa alguns mesos.

La notícia ha corregut com la pólvora a través de les xarxes socials, fins que ha arribat a mans de la protagonista, que ràpidament ha eixit per a desmentir-ho. Moreno ha fet ús de les seues històries d'Instagram per a dir que no tot es val i, a més, ha afegit que es troba perfectament.

L'aparició de la falsa notícia ha servit perquè la comunicadora tornara per uns minuts al que havia sigut durant molt de temps el seu programa, 'Viva la vida'. Allí, ha explicat a Emma García com es trobava i com havia viscut ella i el seu entorn l'aparició d'este titular. Esta notícia havia posat molt nerviós a tot el seu entorn i ha rebut moltes telefonades de personalitats conegudes que la contactaven per a preguntar-li com es trobava. Per últim, la presentadora ha explicat que es troba molt feliç amb la seua actual feina i amb tot el que li està despertant la seua gestació.

Setmanes arrere ja va ser víctima d'un altra notícia falsa

Fa unes setmanes, Toñi es va fer viral perquè va donar per certa una informació falsa, que apuntava a la mort de la periodista Maria Teresa Campos, amb la que l'unix una forta amistat. Això va desencadenar en què la presentadora abandonara el plató de 'Mujeres y hombres y viceversa' desencaixada, per a acabar tornant i explicar el que li havia passat.

També pots llegir...

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"L'últim lleig de Terelu cap a 'Sálvame'" "Els triunfitos Cepeda i Nerea podrien ser parella"