ÚLTIMA HORA

🔴 CORONAVIRUS: 899 casos en 144 localitats valencianes en només tres dies

L'última entrevista a Terelu Campos que porta cua

Sobre el programa 'Sálvame'
Terelu Campos en el seu programa de Telemadrid | Cedida

 

L’última entrevista de Terelu Campos en la revista ‘Lecturas’ ha portat cua, després de què explicara detalladament la seua experiència com a col·laboradora en ‘Sálvame’, detallant els terribles moments pels què va haver de passar per a poder treballar en el programa amb unes mínimes condicions com, per exemple, revelant que s’havia de medicar abans d’entrar en plató.

 

Terelu es troba satisfeta amb l’entrevista concedida, segons explicava, ja que l’ha pogut fer gràcies a la perspectiva que ha prés després d’haver passat un temps allunyada del programa i amb nous projectes professionals a la vista.

 

Terelu admet que no ha rebut suport dels col·laboradors de 'Sálvame'

De fet, professionalment Terelu no es pot queixar, ja que des que deixara ‘Sálvame’ per les continuades disputes i polèmiques que la col·laboradora havia de fer front, es troba immersa en un moment immillorable. Fa pocs dies es va convertir en la presentadora del programa ‘Aquellos maravillosos años’, substituint a Toñi Moreno en Telemadrid i també va aparéixer en l’estrena del programa d’Alfons Arús en Antena 3, Arucitys Prime.

 

Terelu no ha rebut cap missatge dels col·laboradors de 'Sálvame' | TELECINCO

 

Sobre l’entrevista i les possibles reaccions que havien causat entre els seus antics companys de feina, Terelu va admetre a Emma García en ‘Viva la vida’ que, després de l’entrevista, alguns dels seus excompanys de 'Sálvame' li havien enviat missatges de suport, però que tots ells havien sigut de l’equip, cap dels col·laboradors, cosa que l’ha decebuda enormement i que confirma una volta més la nul·la i tensa relació que va quedar entre ells després de la marxa de Terelu del programa.

 

També pots llegir...

 

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Decepció d'Alba Carrillo dins de la casa de 'Gran Hermano VIP'" "Dinio es posa pèl per segona volta, després d'un primer intent fallit"