David Bisbal demanda a Elena Tablada

La dissenyadora s’ha mostrat sorpresa i dolguda amb l’acció judicial del seu ex.
Elena Tablada ha sigut demandada per Bisbal | Europa Press

 

El passat dimarts, 12 de febrer, el cantant David Bisbal va interposar una demanda al Jutjat número 6 d’Alcobendas a la seua exparella i mare de la seua filla, Elena Tablada. Així ho va anunciar ‘El Periódico’, i s’han confirmat tots els rumors quan aquesta setmana Elena ha rebut la carta del jutjat, en la qual es reclamen mesures de protecció del menor per a la filla dels dos, que acaba de fer 9 anys. Un fet que li ha dolgut moltíssim a la dissenyadora.

Elena es mostra sorpresa i dolguda

En una entrevista a la revista ‘Vanitatis’, Tablada ha volgut mostrar la seua decepció i la seua sorpresa davant d’aquesta acció contra ella de David Bisbal. La dissenyadora afirma que està molt dolguda i que no s’esperava açò del seu ex. «Què faig? Obviar a la meua filla com si no existira? Si no faig mal a ningú». I afegia, indignada: «No entenc la seua postura. Diu que és per a protegir-la a Ella. Protegir-la de què? De mi?».

Tablada rep la demanda de Bisbal

Ja fa un temps que van eixir els rumors d’una possible demanda del cantant a la seua exparella per haver publicat algunes fotos de la filla que tenen en comú sense tapar-li la cara. Davant d’aquests rumors, Tablada ja va respondre que «No té massa sentit que em demande per penjar fotos de la meua filla quan David i la seua parella també ho fan».

Tot i aquestes declaracions, sembla que Bisbal hauria enviat diversos burofax demanant que eliminara les fotos i a més, li ha interposat la demanda. Tot i això, diversos sectors de la premsa del cor especulen que aquesta acció judicial podria estar provocada també per alguns problemes econòmics no resolts entre ells, i no només pel tema de les fotos de la menor.

Elena Tablada té el suport del seu marit, Javier Ungría | INSTAGRAM

Molta tensió després de la ruptura

La realitat és que des de la ruptura sentimental de la parella, sempre ha hagut molta tensió entre ells dos i els seus entorns. Una prova d’aquesta tensió va ser la discussió que van mantindre i els comentaris que es van dedicar per una foto penjada a les xarxes socials del cantant, on apareixien la menuda Ella i la seua parella actual, Rosanna Zanetti.

Unes setmanes després, semblava que la situació es tranquil·litzava quan Bisbal va felicitar l’aniversari a Tablada públicament. Res més lluny de la realitat, la tensió ha continuat els últims dies quan el mateix cantant no ha permés que la seua filla acompanyara a sa mare a passar uns dies a la neu amb la família de la seua parella actual, Javier Ungría. Així, sembla que la parella no troba solucions al conflicte, que ara s’ha agreujat amb la demanda judicial.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"El dineral que hi ha darrere d'aquest 'look' sport de Laura Matamoros" "Amador Mohedado reapareix completament arruïnat i dessolat"