David Flores Carrasco, molt tocat: el que va passar en Telecinco per Cap d'Any

El jove està sorprès amb les declaracions del seu pare
David Flores Carrasco està tocat per les declaracions del seu pare | Twitter

Antonio David Flores, col·laborador de 'Sálvame', està en el punt de mira constantment per diferents polèmiques. Flores ha sigut atacat per haver revelat una suposada infidelitat de Canales Rivera i, a demés, ha aparegut una dona que assegura ser la seua amant des de fa quinze anys. Per si no n'hi haguera prou, el seu fill, David Flores, està tocat pel que va passar a Telecinco per Cap d'Any.

Jorge Javier Vázquez critica Antonio David

Jorge Javier Vázquez, presentador de 'Sálvame', ha volgut donar el seu punt de vista sobre l'actitud de l'exmarit de Rocío Carrasco. Així doncs, en una entrevista de Cap d'Any per a 'Lecturas', Jorge Javier no ha dubtat a donar a conèixer l'opinió que té sobre el col·laborador de Telecinco: «Em cau molt bé. La veritat és que em fa molta gràcia i ric molt amb ell. És molt simpàtic, però em pareix un manipulador».

Tanmateix, el presentador afegix: «Es pensa que no em cau bé, però no és veritat (...) És d'esta gent que veu enemics a on no n'hi ha. I si no, se'ls inventa, perquè a ell li va molt bé donar-li les culpes a algú del seu passat desgraciat, un present incert i un futur desconcertant. Antonio David és una persona poc responsable de la seua existència».

El conflicte entre Antonio David i Rocío Carrasco

Jorge Javier Vázquez ha mostrat que no té pèls a la llengua. Per este motiu, no ha dubtat tampoc en parlar sobre el conflicte que hi ha entre Antonio David Flores i Rocío Carrasco des que es van separar. De fet, en més d'una ocasió, s'han vist les cares al jutjat.L'exguàrdia civil ha anat de plató en plató mentres que Rocío no s'ha pronunciat. Així doncs, Jorge Javier ha declarat que «sóc més de Rocío Carrasco que d'Antonio David. No tinc cap relació amb ella, però jo entenc que ací hi ha una història, una versió que ens falta per sentir».

Així mateix, Vázquez no ha dubtat a afegir que «això no vol dir que vaja en contra d'Antonio David, però necessito sentir totes les versions. Necessito saber perquè s'ha mantingut en silenci».

L'escàndol Canales Rivera

Sobre la suposada infidelitat que ha revelat Antonio David de Canales Rivera, el presentador ha exposat que «és la típica persona que busca polèmica amb qualsevol persona».

A demés, al seu blog ha manifestat que «no aguante que quan veu que la merda comença a salpicar, aplique la teoria del ventilador, merda per a tot el món, i no hi haja cristià que isca indemne per un error que ell ha comès. És molt permissiu amb els errors propis i duríssim amb els aliens».

Jorge Javier Vázquez ha estat molt sincer durant tota l'entrevista. Així doncs, el presentador està molest amb l'actitud del col·laborador, així com ho està el seu fill David Flores Carrasco

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"El descuit d'Antonio David que ha revelat el secret més gran de 'La última cena'" "El retorn a la televisió de Roció Carrasco: les condicions que ha posat"