Elsa Pataky llueix un banyador de lleopard que pots comprar a Zara

El banyador en qüestió és una de les tendències del moment, i es pot trobar quasi idèntic a firmes de baix cost com Zara, Mango o H&M.
L'actriu espanyola Elsa Pataky triomfa a les xarxes socials | INSTAGRAM @ElLSA PATAKY

 

Elsa Pataky és una actriu i ‘celebrity’ molt famosa que arrossega a molts seguidors amb les seues publicacions a les xarxes socials, on mostra el seu dia a dia, les seues rutines d’exercici, el seu vestuari o la seua vida en família. No hi ha publicació que no aconseguisca multitud de ‘likes' i els seus seguidors no dubten en seguir el seu exemple en totes les coses que fa.

 

En aquesta línia, una de les últimes imatges seues que ha publicat a Instagram mostra una de les tendències d’aquest pròxim estiu: el banyador amb estampat de lleopard. En la instantània s’aprecia l’esquena de l’actriu, abraçada al seu marit Chris Hemsworth, en una platja i contemplant l’horitzó.

 

 

 

Un banyador que pots aconseguir a Zara, Mango o H&M

Amb l’estiu a punt d’arribar, i mentre esperem a què la temperatura comence a pujar uns graus més, Elsa Pataky dóna idees per a poder començar a pensar en l’estil de banyador que lluirem aquest estiu. El banyador que ha escollit i que ensenya a través d’Instagram és espectacular i li dóna un toc d’autenticitat que ha fascinat als seus seguidors. 

 

Ara, per sort, podem emular el seu ‘look’ gràcies a les firmes ‘low cost’, H&M, Zara o Mango, que disposen de banyadors de lleopard quasi idèntics al d’Elsa Pataky. Et mostrem alguns a continuació.

 

Banyador amb estampat de lleopard de Zara | Zara

 

Un banyador amb l'esquena totalment al descobert, i amb un estampat de lleopard de tons tostats. La part més característica d'aquest banyador és l'escot, que s'anomena 'halter', i que és un dels més buscats per a aquesta pròxima temporada. El pots trobar a Zara per 22,95 euros.
 
Banyador amb estampat de lleopard de Mango | MANGO

 

Una altra opció és el banyador que proposa Mango, també amb estampat de lleopard. A diferència de l'anterior, aquest és d'escot redó i clàssic, amb dos tires que acaben a meitat de l'esquena, deixant-la mig descoberta. El trobaràs a Mango per 35,99 euros.

 
Banyador 'cut-out' de lleopard de H&M | H&M

Un banyador més atrevit i diferent és el que pots aconseguir a H&M. Seguint el mateix estampat de lleopard que portava Elsa Pataky, aquest banyador és d'estil 'cut-out' a l'altura de la cintura, i amb un escot bastant pronunciat. El banyador s'uneix amb unes tires creuades a l'esquena, i té un preu de 24,99 euros.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Tres conegudíssimes famoses se sumen a la llista d'amants del rei Juan Carlos" "Antonio David Flores, enfonsat i víctima d'un nou revés judicial"