No era tan feliç: María Teresa Campos i la seua relació amb Edmundo Arrocet

Carmen Borrego, la filla de María Teresa Campos, sobre Edmundo Arrocet: "Feia coses absurdes que feien mal"
Edmundo Arrocet i María Teresa Campos | Telecinco/Mediaset

La setmana passada María Teresa Campos va concedir una entrevista a la seua filla Terelu en la revista ‘Lecturas’, i en ella ha parlat de molts temes, com de Rocío Carrasco, arran de l'emissió de la docu-sèrie, ‘Rocío, contar la verdad para seguir viva’.


Una de les trames més esperada és la de la seua relació amb Edmundo Arrocet, ja que la matriarca del clan de les Campos mai ha volgut parlar d'ell.


Arran d'este fet, el germà del xilé ha opinat sobre això i ha dit que la comunicadora encara “està despetxada”.

Els col·laboradors de ‘Viva la vida’ es trobaven analitzant tot este assumpte quan Carmen Borrego ha decidit soltar una bomba. Que si es volien, que si no, que si Edmundo anava per lliure… la filla de la Campos decideix resoldre el tema i comptar la veritat sobre la relació que mantenia la seua mare al costat de l'humorista.El motiu pel qual María Teresa Campos no era del tot feliç al costat d'Edmundo Arrocet


“Et seré clara, jo crec que la meua mare no ha sigut tan feliç durant eixos cinc anys (que va durar la relació)”, han sigut les paraules que ha provocat una bomba en el plató de ‘Viva la vida’. Carmen ha volgut aclarir que això que ha dit és la seua opinió i que no actua com a portaveu de ningú: “No pensàvem que anara a ser tan cruel amb la meua mare”, afig.

Més endavant, Carmen compta algun dels detalls pels quals pensa això: “Era difícil la relació amb una persona tan lliure perquè un pot ser lliure però si decideixes compartir i tindre una parella no pots ser tan lliure. Feia coses tan absurdes que feia molt de mal. No pots arribar i dir ‘demà a les 8 me'n vaig a Xile’ i tu ‘m'ho dius ara?’ tu saps des de fa temps que te'n vas a Xile, no ho planeges en deu minuts. I eixe tipus de coses et va minvant, et va cremant i et va fent mal”.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Tots els detalls de la vida de Laura Matamoros, la filla de Kiko Matamoros" "Tamara Falcó finalment trenca la seua relació amb Íñigo Onieva"