El fill de Camilo Sesto, intubat i sedat

Christina, l'ex núvia de Camilín, assegura que el fill de Camilo Sesto es troba "Intubat i sedat"

El programa de Telecinco presentat per María Patiño 'Socialité', anunciava que el fill de Camilo SestoCamilín, es troba en un estat de salut preocupant. El primer programa a anunciar-ho va ser 'Sálvame', el jove es troba ingressat en l'UCI, ha sigut la seua ex novia, Christina, la que a través de 'Socialité' ha informat del seu estat de salut, ha assegurat que es troba "intubat i sedat".

Pronòstic reservat

El fill de Camilo Sesto hauria d'haver passat este cap de setmana a casa, però encara segueix a l'hospital Puerta de Hierro de Madrid. Té pronòstic reservat i no rebrà l'alta en les pròximes hores: "Diuen que li estabilitzaran i que, de moment, li queden un parell de dies per ser a l'hospital. Es recuperarà, que este esglai li servisca per a estar tranquil durant un temps llarg".

"Es passa de la ratlla en les festes, mai més ben dit"

Christina assegura, a més, que fa tres setmanes va estar al costat d'ell a la seua casa de Torrelodones i, però que "a vegades es passa, mai més ben dit, de la ratlla en les festes, va acabar una miqueta malament, però és el pa nostre de cada dia". "Tampoc és que faça una mala vida, però cada X temps s'agafa una festa perquè ell ho creu oportú així", afegeix la seua exparella.

Durant el programa 'Socialité' ix de l'UCI

Durant el directe del programa 'Socialité' han informat que Camilín és passat a planta, deixa d'estar ingressat en l'UCI i és probable que reba l'alta en els pròxims dies (es calcula que el dimarts). "Espere que això li faça reflexionar de cara al futur", opina María Patiño sobre este tema.

Els amics de Camilín destapen a Lourdes Ornelas

Parlem amb dos amics de Camilín, que ens asseguren que han estat amenaçats per Lorda Ornelas, la mare del jove. Confessen que tant ella com la núvia del fill del cantant, volen aprofitar-se d'ell i "treure-li els diners".

<

>

<

>

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Will Smith confessa que va arribar a pensar a matar al seu pare" "Aitana Ocaña i Miguel Bernardeu podrien haver trencat la seua relació"