EN DIRECTE

📸⛈ FOTOS I VÍDEOS TEMPORAL CV: Seguix les últimes hores de la borrasca 'Glòria' minut a minut

Isa Pantoja, pillada comprant en un sex shop

La filla d’Isabel Pantoja va visitar una tenda per a adults en el centre de Madrid especialitzada en peces de làtex
Chabelita Pantoja visita una tenda per a adults del centre de Madrid   | TELECINCO

 

 

L’última sorpresa d’Isa Pantoja ha sigut la seua vesprada de compres en una tenda per a adults en el centre de Madrid. Si fins ara sabíem que és una aficionada a la música reggaeton i el trap, ens ha demostrat també la seua passió pel làtex. I és que la seua visita a este establiment especialitzat va acabar amb la compra d’un mono roig de làtex, amb un escot molt pronunciat i una obertura darrere.

 

Isa Pantoja és aficionada al làtex

Pareix que esta adquisició tenia un objectiu molt clar, ja que la lluïx en la portada el seu primer tema musical en solitari, ‘Ahora estoy mejor’. El seu single eixirà d’ací poc i la germana de Kiko Rivera té les expectatives molt altes i vol fer-se un lloc dins de l’àmbit musical, tal com han fet sa mare i el seu germà. Sent una barreja entre els dos gèneres musicals que més li agraden, Isa Pantoja ens mostra la seua faceta més salvatge amb este mono roig de làtex i un bodi negre ajustat. És segur que ningú podrà resistir-se a esta Chabelita més atrevida.

 

Chabelita lluïx el mono roig de làtex en la portada del seu primer single en solitari | INSTAGRAM

 

 

D’altra banda, Isa Pantoja vol emprendre esta nova trajectòria professional en solitari sense ajuda del seu germà, que és DJ, degut al fet que han trencat la seua relació des de fa alguns mesos. El que sí que ha reconegut Chabelita és que desitja tindre el suport de sa mare: «Mereixc que ma mare vinga a la presentació del single».

 

 

Asraf Beno, parella d’Isa Pantoja, no se separa del seu costat des que la parella va coincidir en ‘GH Vip’. A través d’Instagram, els dos jòvens es dediquen paraules d’amor i compartixen fotografies a on apareixen en actituds molt amoroses i són molt els seguidors que comenten les seues romàntiques publicacions.

 

 

 

També pots llegir...

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!