INVITACIÓ OFICIAL:

T'agrada la informació del cor, els famosos i la televisió? Este grup de Facebook, t'encantarà! CLICA ACÍ I APUNTAT-HI!

Ix a la llum tota la veritat sobre Hugo i Adara

La ruptura radical d'Hugo amb Ivana i la postura de la mare d'Adara, Elena Rodríguez, podrien ser indicis de la reconciliació de la parella
Adara des del plató mirant a Hugo i Ivana | Telecinco

 

Diuen que de l'amor a l'odi hi ha només un pas, alguna cosa que, pel que pareix, Hugo Sierra posa constantment en pràctica. El concursant de 'Supervivents' ha passat d'estar completament enamorat de'Ivana a no voler ni sentir-la parlar. La veritat és que la ruptura radical d'Hugo amb Ivana, la germana del futbolista Mauro Icardi, ha deixat a tot el món en xoc i reflexionant sobre la trama que podria haver per darrere.

 

La dràstica postura d'Hugo amb Ivana

La disputa durant una prova de recompensa pareix insuficient per a que una persona canvie pràcticament de la nit al dia els seus sentiments cap a algú que suposadament estimava, però la ruptura entre Ivana i Hugo pareix ja definitiva. Ni la mateixa Ivana ni cap espectador és capaç d'entendre la dràstica postura d'Hugo, que no para d'increpar a la concursant i iniciar discussions absurdes. 

 

En els últims dies no hem deixat d'escoltar frases com «jo he guanyat un concurs; tu no» o «com es nota que ens arrimen a la final», recriminacions innecessàries que Ivana no conseguix entendre, arribant a plorar i assegurar que està enamorada. 

  

mare d'Adara ha assegurat que no es creu a Ivana,

 

No sabem si el retorn de la parella pot ser fortuïta o fruit d'una estratègia. Molts opinen que podríem estar davant d'una reconciliació ja pactada que podria donar molts beneficis econòmics a una de les parelles televisives més destacades de l'últim any.

 

 

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!