INVITACIÓ OFICIAL:

T'agrada la informació del cor, els famosos i la televisió? Este grup de Facebook, t'encantarà! CLICA ACÍ I APUNTAT-HI!

El juí de Belén Esteban contra una famosa de Telecinco que li pot eiir molt car

La col·laboradora la va denunciar per diferents delictes contra l'honor
Belén Esteban podria pagar molt car el que va fer  | Telecinco

 

Han passat ja anys de l'edició de 'GH VIP 3' en què Belén Esteban va conseguir ser la més estimada pel públic, motiu pel que va conseguir guanyar el 'reality' dels famosos que tornava a emetre's després de diferents anys.

 

En esta edició es va produir un dels enfrontaments més forts de Belén Esteban. La col·laboradora va tindre moltíssimes disputes amb Ángela Portero. La periodista va assegurar que Belén havia estat la seua «gran decepció», i que no consentiria el menyspreu en la casa de Guadalix.

 

Celebració del juí

Cinc anys després d'aquests tibants enfrontaments, i segons afirma 'Periodista Digital', s'ha celebrat el juí fonamentat en la demanda que va interposar Portero a causa de les acusacions infundades i lesives, i menyspreus abocats en contra del seu honor.

 

En una de les gales del programa, Belén Esteban es va acostar a Ángela Portero per a demanar-li disculpes per tot el que havia dit. Tanmateix, això no va ser suficient per a la periodista, ja que va assegurar que mai va arribar a disculpar-se en privat. Això va suposar una de les pitjors notícies professionals per a ella perquè la cadena es va posicionar a favor de Belén Esteban, prescindint d'Ángela Portero en 'Sálvame'.

 

Ángela Portero va sofrir depressió

Després d'això, Portero es va vore molt afectada professionalment, fins i tot va arribar a patir depressió. 'Periodista Digital' ha informat que el 10 de març es va celebrar un juí en el que es va tractar de vetllar en favor a l'honor i la intimitat de Portero. Van acudir com a testimonis Aguasantas i una altra de les concursants de 'GH VIP3', qui va manifestar que «la Sra. Portero va ser vetada en diferents programes de televisió a causa de les declaracions que va abocar Belén durant la convivència de ‘Gran Hermano'».

 

Esta notícia podria situar en el punt de mira Belén Esteban, ja que el seu comportament amb la periodista no va ser l'adequat. Ara, i cinc anys després, podria eixir tot a la llum i Belén Esteban hauria de pagar per tots els danys ocasionats a Ángela Portero.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!