INVITACIÓ OFICIAL:

T'agrada la informació del cor, els famosos i la televisió? Este grup de Facebook, t'encantarà! CLICA ACÍ I APUNTAT-HI!

Kiko Rivera, molt emocionat parlant amb sa mare en directe

El concursant ha pogut parlar amb Isabel Pantoja durant 90 segons i li ha demanat perdó per «si ha fet alguna cosa malament».
Els finalistes de ‘GH DÚO’ es donen suport uns a altres | TELECINCO

 

El guanyador de 'GH DÚO' serà anunciat en menys de 72 hores. Un dels quatre finalistes serà qui s’emporte el maletí a casa, i fins que arribe el moment final, els concursants tenen l'oportunitat d'aconseguir el vot de l’audiència. De moment, els percentatges que s’han fet públics són els següents: 13,3%, 13,9%, 28,1% i 44,7%.

 

La recta final del 'reality' està sent dura per als últims concursants que encara conviuen dins la casa de Guadalix de la Sierra. Entre Juan Miguel, María Jesús Ruiz, Alejandro Albalá i Kiko Rivera s’escollirà al guanyador d’aquesta edició, que cobrarà 100.000 euros de premi.

 

Les critiques més dures arriben des del plató

L’audiència no para d’enviar el seu suport als concursants, i amics i familiars s’afanyen a transmetre força i ànims als seus estimats. No obstant això, els participants van haver d'aguantar les crítiques més dures que han rebut fins ara per part dels col·laboradors del programa.

 

Ares Teixidó va acusar a Juan Miguel de no haver-se involucrat en tot el concurs, Nagore Robles va arremetre contra Kiko per la seua actitud «poc respectuosa» amb María Jesús Ruiz i Alejandro Albalá va ser durament criticat per Miguel Frigenti. «Com a concursant m’avorreix que algú vinga a parlar dels seus deutes amb Hisenda, no creus que cansa?», li recriminava també Frigenti al fill d’Isabel Pantoja.

 

L’última prova del concurs

El cotxe on els concursants van haver de dur a terme la prova | TELECINCO

 

Gràcies a l'última prova del concurs que consistia en reunir vots per tota Espanya conduint un cotxe en el jardí, Kiko Rivera va guanyar una telefonada a l’exterior de 90 segons. El concursant no va dubtar en marcar el número de sa mare, i, visiblement emocionat, va saludar a la 'tonadillera' en directe.

 

"Moltíssimes felicitats, t’estem animant a mort, et veig les 24 hores del dia", li comentava Isabel Pantoja, també molt emocionada. Kiko Rivera va preguntar de seguida per la seua iaia, i sa mare va respondre que "la iaia està molt bé", i va afegir que "guanyes o no guanyes per a mi i per a moltíssima gent eres el guanyador".

 

Kiko Rivera parlant amb sa mare | TELECINCO

 

Per la seua part, el dj va voler demanar perdó a sa mare: "Perdó si he fet alguna cosa malament mare, sóc una persona". Kiko Rivera es va mostrar molt més tranquil sabent que la seua família el recolza en tot moment i que no se sent decebuda per la seua actuació dins del 'reality'.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!