Per què tenen una mala relació Rocío Carrasco i Gloria Camila?

Kiko Jiménez, exparella de Gloria Camila revela les raons del distanciament entre les germanes
Gloria Camila i Rocío Carrasco | Telecinco/Mediaset

El documental de Rocío Carrasco, ‘Contar la verdad para seguir viva’, que s’emet a Telecinco està causant molt de renou i cada vegada més gent vol donar la seua opinió i contar el que sap de tema.


En un dels episodis, la filla de ‘la más grande’ va parlar sobre els seus germans Gloria Camila i José Fernando, en ell va explicar que va fer una promesa en 2006, que mai ha complert. El testament de la Jurado va deixar desfavorits als seus dos fills xicotets: Gloria Camila i José Fernando. Rociíto va ser nomenada hereva universal, i va assegurar: «a estos xiquets no els faltarà de res». No obstant això, el temps ha anat passant, i la relació entre ells és completament inexistent.


Cal recordar, que la filla d’Ortega Cano, Gloria Camila, va complir la majoria d’edat en una situació molt complicada, ja que el seu pare, havia d'enfrontar-se problemes judicials bastant seriosos, i el seu germà, José Fernando, no podia ocupar-se d'ell. La jove es va sentir desemparada, i va parlar amb uns periodistes per a cridar l'atenció de Rociíto.

La filla major de la Jurado es va negar a ajudar la seua família. Gran part del públic va atacar-la, perquè ningú entenia per què havia girat l'esquena als seus germans en unes circumstàncies tan delicades. Segons Rocío, va decidir separar-se d'ells a causa de l'amistat que mantenien amb Antonio David Flores.

Els detractors de la protagonista de 'Contar la verdad para seguir viva' van assegurar que no estava sent sincera. Alguns mitjans defensen que es va distanciar per motius econòmics. Però, Kiko Jiménez, exparella de Gloria Camila, ha confirmat la versió de Rociíto.

El col·laborador s'ha assegut en 'Sábado Deluxe' per a sotmetre's al polígraf. No ha vetat cap pregunta i, gràcies a este atreviment, els espectadors han resolt un dels majors misteris de la premsa del cor. Kiko garanteix que Gloria es nega a tenir contacte amb la seua germana per culpa d'Antonio David i Rocío Flores.

Segons Kiko, Antonio David ha aconseguit manipular-li, la jove es nega a tenir consideració amb la seua germana.


A més el col·laborador, ha explicat que algunes persones pensen que uns dels motius del distanciament de les germanes és perquè Ortega Cano li va demanar a Rocío Carrasco l’anell de compromís que ell li va regalar a la seua mare per a donar-li-ho a Gloria Camila, i esta no va voler.

«Gloria és una víctima més, fins i tot més que Rocío Flores»

Kiko Jiménez coneix, en primera persona, totes les trames del clan Jurado. Va estar sortint amb Gloria Camila molt temps, i va aconseguir guanyar-se la confiança d'Antonio David. Per este motiu, sap que, l'exguardia civil, és capaç de tot per a aconseguir els seus objectius.

El col·laborador assegura que Antonio David té gravat a José Ortega Cano, i esta és la raó per la qual el torero es nega a tenir contacte amb Rociíto. A Gloria li succeeix una cosa semblant. En el seu cas, no és presa de cap xantatge, però sí de la maldat del seu antic cunyat.

«Té tan interioritzat que Rocío Carrasco és la dolenta... És una víctima més, fins i tot més que Rocío Flores. És per la tònica general de la família, que està contaminada per l'herència o el que siga», assegura Kiko Jiménez. Segons ha relatat, Gloria és molt dura amb Rociíto. Mai ha tingut bones paraules cap a ella, i critica cruelment tots els seus moviments.

«Quasi sempre parlava malament de la seua germana quan sorgia una conversa parlant de la seua neboda. És el motor que més li mou. Ambdues són com germanes i qualsevol cosa contra Rocío Flores ella se l'emporta a l'ànima», revela en el polígraf de 'Sábado Deluxe'.

Jorge Javier Vázquez, presentador del programa, s'ha mostrat molt optimista. El català considera que, el documental, obrirà els ulls de Gloria, i que prompte es posarà en contacte amb Rocío. No obstant això, María Patiño no està d'acord amb esta teoria. Perquè, segons ella, encara tenen molts problemes per resoldre.

Kiko Jiménez ha afegit que la seua exparella té certa por de l'huracà Carrasco, i ha relatat un episodi que demostra esta acusació. «Vam ser a un centre comercial on treballa la prima de Gloria, i vam veure a Fidel i a Rocío comprant uns vestits d'home. Ella es va posar molt nerviosa, i es va quedar paralitzada. Vam fer la volta i vam marxar», revela el tertulià.

Què haurà de succeir perquè les germanes comencen des de zero?
 

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Paula Echeverría conta l'inici de la seua relació amb Miguel Torres 'no va ser fàcil'" "Paco, exxòfer de Rocío Carrasco, es pronuncia sobre el dia de la pallissa"